Skip to main content

La noen bruke datamaskinen uten å logge av i Ubuntu

La noen bruke datamaskinen uten å logge av i Ubuntu

Geoffrey Carr

Hvor mange ganger har du vært rett i midten av å gjøre tusen ting på datamaskinen din, og din venn eller signifikante andre vil bruke datamaskinen til å se noe opp? Du er bekymret for at de skal lukke hele nettlesersesjonen når de er ferdige, fordi de ikke vet hva de gjør, og vil ikke bare lukke fanen.

Ubuntu gir en veldig flott, enkel måte å komme seg rundt på dette problemet.

Klikk på strømknappen oppe i høyre hjørne:

Du vil se denne skjermen, som du bør være kjent med nå:

Hvis du klikker på Bytt bruker-knappen, kan du tillate den andre personen å logge på datamaskinen, gjøre hva de vil, og programmene dine fortsetter å løpe akkurat der de sluttet.

Når den andre brukeren er ferdig, bare få dem til å logge ut, og du vil bli returnert til skrivebordssesjonen din. Du vil mest sannsynlig bli bedt om passordet ditt.

Dette er en veldig flott funksjon. Du kan til og med beholde begge øktene ved å bare bruke knappen Switch User for å bytte mellom de forskjellige skrivebordskontoene.

Link
Plus
Send
Send
Pin