Skip to main content

Forskjell mellom Internet Explorer i Windows 8 og i Windows Phone 8

Forskjell mellom Internet Explorer i Windows 8 og i Windows Phone 8

Geoffrey Carr

Før utgivelsen av det nyeste Windows-operativsystemet Windows Phone 8, har Microsoft detaljert de viktigste forskjellene mellom selskapets nettleser for PC-basert Windows 8 OS og den kommende versjonen for mobil OS - Windows Phone 8. Mens du skriver et innlegg på sin utviklerblogg, sa Microsofts hovedprogramleder at selv om begge versjoner deler mange lignende funksjoner, er nettleseren IE 10 ikke identisk, på mobil- eller PC-systemene.

Forskjell mellom Internet Explorer i Windows 8 og i Windows Phone 8

De Internet Explorer 10 for Windows Phone 8 inkluderer ikke støtte for inline video. Den har ingen ActiveX- eller VBScript-støtte, ingen multi-track HTML5-lyd, og ingen bruk av API-filer for filtilgang. Dra og slipp APIer og "Åpne et nytt vindu til" alternativet har også blitt ekskludert. Disse funksjonene blir bare notert i Internet Explorer 10 for Windows 8 OS, det vil si PC-basert Windows 8.

Bortsett fra dette støtter den mobile versjonen også ikke en rekke Windows 8-spesifikke IE 10-funksjoner, for eksempel pinnede nettstedikoner, koblede forhåndsvisninger og en måte å koble til nettsteder til apps.

Kernen rendering er den samme, noe som betyr at den HTML5-baserte Internet Explorer for Windows Phone 8 går jevnt på Windows Phone 8-enheter, akkurat som den andre versjonen gjør på bærbare datamaskiner. Nettleseren i tillegg til å gi hastighet, fluiditet og berøringsoptimalisering gir en generell økning i maskinvareytelsen.

Windows Phone 8 Internet Explorer er i stand til å håndtere effekter som 3D-transformasjoner, skygger for både tekst og bokser på nettsteder og støtte for flere fonter, inkludert TypeKit fra Adobe. CSS3-støtte er også inkludert for å skape flotte opplevelser.

Internet Explorer 10 i Windows Phone 8 har et stort antall funksjoner som er spesielt utviklet for å gi det rene, friske utseende uten behov for CSS og HTML ninja ferdigheter.

  • Flere kolonner
  • Plassert flyter
  • CSS-regioner
  • Grid layout
  • Enhetsjustering
  • Fleksibel boks

Du kan lese de fulle detaljene i Windows Blog

Link
Plus
Send
Send
Pin