Skip to main content

Hurtig Tips: Deaktiver Firefox-fanen Rulling

Hurtig Tips: Deaktiver Firefox-fanen Rulling

Geoffrey Carr

En av funksjonene i Firefox 2.0 som gjør meg gal, er knappene for rulling av ruller når du har mange faner åpne. Jeg foretrekker å bare se alle fanene på skjermen, selv om de er små.

Deaktiver uten tab Mix Mix Extension

Skriv om: config i Firefox adressefeltet.

Skriv inn browser.tabs.tabMinWidth, eller i det minste skrive inn nok til at det smalrer ned til det alternativet du leter etter.

Still inn alternativet browser.tabs.tabMinWidth til 0 for å deaktivere denne funksjonen helt. Du kan også sette den til en mindre verdi som 50 eller 75 hvis du vil.

Deaktiver med Tab Mix Mix Plus Extension

Det ser ut til at det ikke er mulig å deaktivere denne funksjonen helt når Tab Mix Plus er installert. Det du kan gjøre, er imidlertid bruk flere rader med faner, noe som er noe nyttig i seg selv.

For å aktivere flere rader med faner, kan du gå til Verktøy Tab Mix Plus-alternativer, velge kategorien Vis og deretter endre rullegardinmenyen for "Når faner ikke passer til bredden" til flere rader. Du kan også velge det maksimale antall rader som skal vises.

Ikke spør meg hva skjedde med det skjermbildet. Det ser ut som det var uthulet vekk ... Jeg skulle ta en ny, da jeg skjønte det kan få noen til å smile, så jeg forlater den.

Merk at hvis du klikker på fanen "Tab" ovenfor, kan du også endre minimale bredde på fanen for å være litt mindre. Det er virkelig en zillion-opsjon i denne utvidelsen.

Link
Plus
Send
Send
Pin