Skip to main content

Lenovo ThinkPad Twist S230u gjennomgang og spesifikasjoner

Lenovo ThinkPad Twist S230u gjennomgang og spesifikasjoner

Geoffrey Carr

Med lanseringen av Windows 8 har Lenovo vært konsekvent i å lansere noen imponerende databehandlingsenheter med noen ikke-sett-før-funksjoner. IdeaTab-lynxen, ThinkPad Tablet 2 og IdeaPad Yoga er noen av dem. Et tillegg til denne unike produktlinjen er Lenovo ThinkPad Twist. Denne interessante konvertible enheten kan få skjermen til å gjøre en 360-tommers flip og bli til en nettbrett med skjermen over tastaturet. Det har interesse for brukere som leter etter en kraftig enhet som kan koble sammen både som en nettbrett og en bærbar PC.

Lenovo ThinkPad Twist, også kjent som ThinkPad Edge Twist, kjører på Windows 8 Pro-plattformen og har likhet med tidligere ThinkPad-enheter ved å se på tastaturet med den karakteristiske røde styreknappkontrollen og en touchpad med knapper øverst, men kaster en god overraskelse med funksjonene på skjermen.

Lenovo ThinkPad Twist Review

Drevet av en Intel Core i7-prosessor, ThinkPad Twist er prisverdig på sin tekniske side, men det kan vise seg å være litt tung og tykk for brukere som helst foretrekker å bruke den som en nettbrett i lengre tid. Sporting en 128 GB SSD, denne hybrid enheten kommer med 8 GB RAM, men kan også konfigureres til 4 GB RAM med 500 GB HDD plass. Dette gjør det mulig for en kraftverkscomputer i en tablett / bærbar form.

ThinkPad Twist kan skryte av en 12,5 tommers IPS LCD-skjerm med en oppløsning på 1366X768. Den leveres med Intel HD 4000 grafikkstøtte og to USB 3.0 porter. Den støtter også Bluetooth 4.0 og har et fremre kamera på 720p plassert øverst på midten av skjermen. Med en vekt på 3,48 pounds (1,58 kg), har dette produktet fra Lenovo en tykkelse på 0,79 tommer. På batteridekselet gjør ThinkPad Twist en veldig god jobb, chipping i 7 timer som batterilevetid.

For brukere som er på utkikk etter en Windows 8-bærbar datamaskin som kan gjøre alle sine desktop-databehandlingsoppgaver enkelt og senere blir de raskt til en nettbrett for noen lette oppgaver som å spille filmer, surfe på nettet etc. uten å bekymre seg om vekten og bredden av enhet, Lenovo ThinkPad Twist er den beste innsatsen.

Lenovo Twist er tilgjengelig i 3 modeller med varierende spesifikasjoner:

  • Windows 8 på Intel Core i3-3217U Prosessor ($ 829)
  • Windows 8 på Intel Core i5-3317U Prosessor ($ 899)
  • Windows 8 Pro på Intel Core i7-3517U Prosessor ($ 1079)

Lenovo ThinkPad Twist S230u Pris

Lenovo Twist S230u 12,5-tommers Ultrabook med Intel Core i5-3317U-prosessor er tilgjengelig på $ 899 og er faktisk en god verdi for pengene konvertibel, kjører Windows 8.

Relaterte innlegg:

  • Microsoft på CES 2014: Noen fine enheter og en stor alarmanrop
  • Funksjoner av de nye Travel-ready Lenovo Windows 10-enhetene
  • Bilder av Windows 8 Tablets & Ultrabooks forventes lansert i oktober 2012
  • Lenovo Miix 720, berøringsskjermtablet + bærbar PC kommer med en sensitiv Input Stylus
  • Lenovo kunngjør Windows 8 ThinkPad Tablet 2

Link
Plus
Send
Send
Pin