Skip to main content

Slik installerer du Progressive Web Apps i Chrome på Windows 10

Slik installerer du Progressive Web Apps i Chrome på Windows 10

Geoffrey Carr

Etter hvert som flere og flere bedrifter fortsetter å målrette mot kunder på mobilenheter, kommer rekkevidden til Progressive Web Apps er vitne til en oppadgående trend. Google har vært fremme Progressive Web Apps for en stund nå. Selskapet mener sterkt at nettplattformen kan spille en avgjørende rolle i å skape en dypt engasjerende opplevelse gjennom apps. Som sådan, den nyeste versjonen av Googles flaggskip-nettleser - Chrome 70 tillater installering av Progressive Web Apps (PWA) i nettleseren.

Installer Progressive Web Apps på Chrome

En Progressiv Web App er noe som et mobilnettsted som støtter tilleggsfunksjoner og funksjoner som gir webbrukere en endelig "app-lignende" følelse. Kort sagt, det kombinerer det beste av web- og mobilapper.

Første ting først, hvis du er interessert i å installere en Progressiv Web App, må du besøke et nettsted som tilbyr en. Fra nå er det bare en håndfull nettsteder som tilbyr slike programmer.

Twitter, for eksempel, tilbyr en Progressiv Web App som bruker mobilgrensesnittet. Så, gå til nettsiden og klikk 'Meny’.

Der bør du se et alternativ til 'Installer Twitter’.

Hvis det er synlig, klikker du på Installer> Twitter.

Øyeblikkelig bør du se et program med eget vindu åpnet og vise et oppgavelinjeikon og startmenyoppføring.

Deretter laster Chrome programmet i sitt eget grensesnitt og skyver det automatisk på listen over installerte apper.

Brukere som kjører Windows 10, kunne lett få tilgang til det ved å klikke på Start-menyen og velge programmet for å laste det.

For brukere av Linux og Mac OS X er prosedyren noe annerledes som de er pålagt for først å aktivere chrome: // flags / # enable-desktop-PWAs policy i nettleseren ved å sette den til Aktivert. Imidlertid planlegger Google å legge til denne funksjonen som en innebygd støtte for Mac og Linux i Chrome 72.

Det som er så spesielt med disse Progressive Web Apps er at du kan bla gjennom innholdet selv når du ikke har internett. Du får offline tilgang! Videre trenger du ikke å laste den ned fra noen appbutikk. Så, den relativt enkle å distribuere og vedlikeholde et nettsted på nettet i forhold til å opprettholde et opprinnelig program i de respektive appbutikkene, gjør PWAs til et mer levedyktig valg.

Vi er enige Native apps gir den beste brukeropplevelsen, men de er begrenset til enkelte enheter, og har høye barrierer for adopsjon.

Link
Plus
Send
Send
Pin