Skip to main content

Det særegne tilfellet med hopping Systray Menus i Windows 10

Det særegne tilfellet med hopping Systray Menus i Windows 10

Geoffrey Carr

Noen av oss har hatt opplevelsen av å møte noen quirk eller feil, når som helst, mens du bruker Windows OS. Selv om slike problemer kan være akseptable i Insider Builds, hva gjør man når man står overfor buggyadferd i en Windows 10-stabil versjon?

Hopping Systray Menys komiske natt ute

Et problem i Windows 10 v1809 jeg står overfor er at systray-menyen løsner seg fra oppgavelinjen. Mens vi er vant til å se menyen popup fra varslingsområdet eller systemmagasinet når man klikker på et ikon, hopper det i mitt tilfelle og åpnes midt på skjermen.

Når jeg klikker på et ikon som Volum, Klokke eller Nettverk-ikonet, hopper menyen og åpner litt avstand fra oppgavelinjen.

Se videoen for å få en ide om hva jeg mener.

Dette begynte å skje med meg etter at jeg oppgraderte til Windows 10 v1809.

Forfriskende skrivebordet eller omstart Explorer hjelper ikke. Det er først etter at datamaskinen starter på nytt, og situasjonen kommer vanligvis tilbake til normal.

Det er ikke at jeg har noen spesielle programmer som kan forstyrre at operativsystemet fungerer jevnt, bare de vanlige.

Jeg har nå blitt vant til det, og jeg vil helst bli overrasket! Jeg vet aldri om menyen vil åpne normalt eller fly av til midten av skjermen!

Windows 10 sikkert kaster interessante overraskelser! Hva kan jeg forvente neste? En hopping Startmeny ... som jeg hadde opplevd i Windows 7? 😀

Link
Plus
Send
Send
Pin