Skip to main content

Redo Free Backup og Recovery Software for Windows

Redo Free Backup og Recovery Software for Windows

Geoffrey Carr

Vi er nå mer avhengige av våre data enn noe annet. Det er sikkerhet og sikkerhet er først og fremst ting for en bruker fordi katastrofe kan skje når som helst uten noen varsel til deg. Katastrofer som krasj av harddisk, filindekssystem korrupsjon, sletting av data ved en feil, og mange flere.

Det er alltid bedre å spille trygt ved å holde en backup av dataene dine. Det er flere verktøy tilgjengelig for å gjøre det, og nå er Cloud Services et annet bedre alternativ for å holde filene sikkerhetskopiert. Men verktøyet jeg snakker her er ikke bare et annet Backup and Recovery-verktøy; den har sine egne spesialiteter som har imponert meg mye.

Gjenta sikkerhetskopiering og gjenoppretting er et gratis åpen kildeverktøy basert på xPUD og deleklone, som ikke bare fungerer sammen med Windows, men støtter også Linux. Det er et gjenopprettingsverktøy som fungerer selv når harddisken krasjer fordi den støtter en live-CD.

For å begynne med Redo sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsverktøy, må du først laste ned ISO-filen, tilgjengelig gratis (200 MB i størrelse). Bruk nå et CD-brennerverktøy, brenn ISO-bildet på en tom CD og lag en Live CD for å starte opp i programvaren. Du kan også lage en oppstartbar USB-stasjon.

Bare start datamaskinen på nytt og start fra CDen - ingen installasjon kreves - og systemet er klar til å brukes umiddelbart. Du kan velge fra listen over forskjellige språk som støttes og flytte videre.

Listen over alle verktøyene vil bli oppført og du kan begynne å jobbe i henhold til kravet ditt. Det gir deg også mulighet til å få tilgang til og lagre alle filene dine i tilfelle hvis hovedoperativsystemet har blitt krasjet eller du ikke kan starte opp i PCen.

De beste egenskap som gjør at Redo Backup kan skape andre sikkerhetskopieringsverktøy, er at den automatisk søker i ditt lokale nettverk for stasjoner for sikkerhetskopiering til eller gjenoppretting fra. Du trenger ikke å vite noen detaljer om en delt mappe eller nettverkstilkoblet lagringsenhet.

Redo tilbyr mange andre verktøy som er veldig nyttige hvis du utfører en systemgjenoppretting. Den sport en nettleser, IM-verktøy, Facebook-app, harddiskbehandling og Google-apper.

Kort oppsummert: Redo er en komplett pakke med må-ha-verktøy som kreves på katastrofetidspunktet.

Last ned Redo Backup og Recovery her.

Link
Plus
Send
Send
Pin