Skip to main content

Deaktiver Start-menyen, Start skjerm animasjon i Windows 10/8

Deaktiver Start-menyen, Start skjerm animasjon i Windows 10/8

Geoffrey Carr

Startmeny animasjon i Windows 10 eller Start SCreen animasjon i Windows 8.1 ser kult og stilig ut, men noen liker ikke det på denne måten, tror det tar litt tid og vil endre sin oppførsel. Hvis du er en som ikke liker animasjoner og ønsker at Tiles, menyer, etc, skal vises umiddelbart, så er dette innlegget sikkert interessant for deg, da det viser deg hvordan du kan deaktivere Windows Start animasjoner.

Deaktiver Startmeny / Skjerm animasjon

Hvis du vil, kan du deaktivere denne startskjermen. For å gjøre det, fra WinX-menyen, åpne Kontrollpanel og klikk på System-applet.

På høyre side ser du Systembeskyttelse. Klikk på den. I kategorien Systemegenskaper som åpnes, velg fanen Avansert, og klikk på Innstillinger for ytelsesinnstillinger.

Fjern avmerkingen i boksen Prestasjonsalternativer Animer kontroller og elementer i Windows. Klikk på Bruk og Avslutt. Dette vil deaktivere Startskjerm-animasjon i Windows 8.1.

Nå gå til startskjermen fra skrivebordet ditt, og se hvor raskt og raskt flisene blir vist!

Hvis du generelt ikke foretrekker å ikke animere menyene dine og viser på Windows-datamaskinen, kan du kanskje se på dette innlegget som viser hvordan du optimaliserer Windows Performance ved å tilpasse Visual Effects.

Håper dette hjelper!

Link
Plus
Send
Send
Pin