Skip to main content

Slik deler du koblinger til Windows Phone 7 Apps uten å bruke Zune

Slik deler du koblinger til Windows Phone 7 Apps uten å bruke Zune

Geoffrey Carr

Jeg leste en artikkel over på Lifehacker, oppført deres favoritt Windows Phone 7-apper og kom over en kommentar fra brukeren NE2000 og følte det var verdt å dele med alle.

La meg begynne med å si at jeg egentlig liker Zune-programvaren, men hvis du surfer, kan du bli litt forvirret av alt som skjer. Kanskje enda bedre, du vil dele en lenke til din favoritt Windows Phone 7-app, men kan ikke gjennom Zune-programvaren.

Denne nyttige tipsen fra ne2000 gjør ikke bare surfing enkelt, men gir deg også muligheten til å kopiere koblingen til din favoritt Windows Phone 7-app. Du kan også kjøpe appene, men du vil fortsatt trenge Zune-programvaren for dette.

Åpne nettleseren din og gå til Bing.com/Visual Search

Når du klikker på Utvalgte gallerier, klikker du på Topp Windows Phone 7-apper. Dette vil gi opp oppføringen for alle appene i Windows Phone 7 Marketplace.

Du kan lettere besøke denne linken og lagre den i favorittene dine. Topp Windows Phone 7-apper på Bing.

En gang på søkesiden har du flere alternativer for å bla gjennom appene, for eksempel toppbetalt, nyeste gratis, nyeste betalt, mest nedlastede. Du har også muligheten til å filtrere etter sjanger.

Når du klikker på et miniatyrbilde, åpnes en side med beskrivelser som i markedsplassen, Last ned kobling for å kjøpe / laste ned, skjermbilder, et vindu som viser toppartikler skrevet om appen.

Når du er på den valgte appsiden, trenger du bare å kopiere og lime inn linken fra adresselinjen for å dele favorittappen din med familie og venner.

For eksempel vil dette være lenken til YouTube-appen: http://www.bing.com/browse?g=wp7&form=SGEWEB&filt=custom#toc=0&r=0

Gledelig surfing!

Link
Plus
Send
Send
Pin