Skip to main content

Hvem eller hva heter Bing Search etter?

Hvem eller hva heter Bing Search etter?

Geoffrey Carr

Noen gang lurt på, hvem eller hva er Microsofts Bing Search Engine oppkalt etter? Her er historien bak Bing-navnet!

"Alt startet med en faks til Mich Mathews, vår SVP for markedsføring. Jeg innrømmer at det var litt rart - det kom fra en mann som heter Dr. Richard Bing, som sa at han var 99 år gammel og ville gjerne gjøre noe med oss ​​siden vi brukte navnet hans til vår nye søkemotor. Mich dirigerte det rundt til Carver og jeg, og vi begge sa, "hei, dette er interessant."

Innen dager var vi på et fly på vei ned til LA for å besøke Dr. Bing og se nøyaktig hva han handlet om.

Dr. Richard Bing ble født i Tyskland 12. oktober 1909. I Tyskland fortsatte han å få en grad i musikk og komponerte et par hundre stykker klassisk musikk, hvorav noen fortsatt spilles i dag.

Han bestemte seg da kanskje han ville prøve medisin og fikk sin M.D. Da Charles Lindbergh oppfordret, kom han til Amerika for å jobbe med banebrytende medisinske prosedyrer.

Vi ønsket å la andre mennesker møte Dr. Bing og kanskje finne en skarp inspirasjon for å gjøre mer. Vi har brukt de siste ukene til å intervjue ham på kamera for å få noen av hans små hemmeligheter i livet. Du må tenke på det han har sett: to verdenskriger, stor depresjon, jetfly, romfart, internett, den integrerte kretsen, globaliseringen av verden, over fem tiår med ekteskap - det må være noe magi der inne for alle. Vi skyter fortsatt, men vi håper å ha noe i boksen som alle rundt om i verden kan se innen november.

Gratulerer med 100-årsdagen, Dr. Bing. Og i det minste for i dag, fortsett og fortell alle vi navngitte motoren etter deg. "

- Stefan Weitz - Direktør, Bing.

Link
Plus
Send
Send
Pin