Skip to main content

Løs Windows Update Error Code 0x8007025D-0x2000C

Løs Windows Update Error Code 0x8007025D-0x2000C

Geoffrey Carr

Noen brukere har rapportert å motta en feilkode 0x8007025D-0x2000C mens du oppdaterer Windows 10 ved hjelp av et ISO eller Media Creation-verktøy. Sammen med denne feilkoden inneholder en detaljert melding Installasjonen feilet i SAFE_OS-fasen med en feil under APPLY_IMAGE-operasjonen. Dette problemet oppstår for det meste når det er noe problem med installasjonsfilene, og Windows Update mislykkes, dvs. oppgradering ved hjelp av ISO eller Media Creation Tool. I dette innlegget kommer vi til å foreslå noen få løsninger som kan hjelpe deg.

Windows 10-oppdateringsfeil 0x8007025D-0x2000C

1] Opprett Windows 10 Installasjon USB

Prøv å gjenopprette Windows 10 USB Installer ved hjelp av ISO-fil igjen enten på USB-stasjonen. Når du bruker USB-stasjonen, må du sørge for å bruke en stasjon som har en god lesehastighet. Hvis du har problemer med å opprette Media Tool, kan du også gjøre det offline.

2] Last ned Windows 10 ISO

Hvis du bruker en ISO, kan du laste ned ISO-filene fra Microsoft-serveren igjen, og prøv å installere den på nytt. Du kan bruke BURN filene til en DVD-fil med god skrivehastighet hvis du kan.

3] Oppdater BIOS / UEFI

Noen brukere har rapportert at oppdatering av BIOS til den nyeste versjonen løser problemet. Sørg for å sjekke med din OEM for å laste ned de nyeste driverne.

4] Start BITS-tjenesten på nytt

BITS eller Background Intelligent Transfer Service er en del av Windows Update-tjenesten som administrerer bakgrunns nedlasting av Windows Update, skanner etter nye oppdateringer og så videre. Hvis Windows Update mislykkes flere ganger, vil du kanskje starte BITS-tjenesten på nytt. Du må ha administratorrettigheter for å fullføre dette.

  • Start Service Manager-konsollen ved å skrive services.msc i Run-spørringen etterfulgt av Enter-tasten.
  • Søk etter Bakgrunns intelligent overføringstjeneste. Dobbeltklikk for å åpne Egenskaper.
  • I Innstillinger-panelet angir du oppstartstypen til Håndbok og klikk deretter på Start knapp. Hvis det ikke hjelper, sett det til Automatisk (Forsinket) og start deretter datamaskinen på nytt.

Når det er sagt, er det best å bruke en ny ISO-fil lastet ned på et nettverk med god fart. Noen ganger er ISO-filer skadet på grunn av nettverksproblem.

Gi oss beskjed hvis disse tipsene hjalp deg med å fikse Windows 10 Update-feilen 0x8007025D-0x2000C.

Link
Plus
Send
Send
Pin