Skip to main content

Løs opp Windows 10 Update Error 0x80240020

Løs opp Windows 10 Update Error 0x80240020

Geoffrey Carr

Mange ganger Windows 10-installasjonen trenger samhandling før den endelige installasjonsprosessen. Hvis du ser Windows Update Installation Failure 80240020 logget under Windows Update History, så er det problemet. Du kan se og sende en feilmelding - Operasjonen ble ikke fullført fordi det ikke er noen innlogget interaktiv bruker. Denne feilen oversetter også til WU_E_NO_INTERACTIVE_USER kode. La oss se hvordan vi kan fikse Windows 10 Update Error 0x80240020.

Windows 10 Update Error 0x80240020

Like før vi begynner, la meg fortelle deg dette rett. Du trenger ikke å kjøre noen feilsøking eller slette noen filer for å fikse dette. Snarere må du aktivere ett alternativ som automatisk kan logge inn med kontoen din og fullføre installasjonen. Når det er sagt, må du alltid sørge for bare å starte oppstartsprosessen når du får en instruksjon til å gjøre det.

Gå til Innstillinger> Kontoer> Påloggingsalternativer> og veksle på alternativet som sier "Bruk innloggingsinformasjonen min for å fullføre installeringen av enheten min automatisk og åpne appene mine etter en oppdatering eller omstart“. Når det er gjort, vil det sørge for at samhandlingsdelen er fjernet fra oppdateringen som pågår.

Dette alternativet er ikke tilgjengelig hvis enheten din er tilknyttet et domene, eller hvis arbeids- eller e-postpolitikk brukes på enheten din av organisasjonen.

Hvis dette ikke virker, er det neste alternativet et registerhakk. Du bør ikke bare være en administrator, men også forstå at registerhackene er følsomme. Sørg for å ta sikkerhetskopi av registret, og opprett et systemgjenopprettingspunkt.

Type regedit i Start søk og trykk Enter for å åpne Registerredigering.

Finn registernøkkelen:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionWindowsUpdateOSUpgrade

Hvis den ikke eksisterer, kan du opprette den. Høyreklikk på WindowsUpdate Key, og velg deretter Ny nøkkel, og navngi den somOSUpgrade

Deretter oppretter du en ny DWORD-verdi (32-biters) med navn = "AllowOSUpgrade"(Uten anførselstegn), og sett verdien = 0x00000001.

Start datamaskinen på nytt og se.

Mens du oppdaterer, vær rundt PCen for å samhandle med meldingene for å fullføre oppdateringen.

Relaterte innlegg:

  • Windows Registry Editor Tips og funksjoner
  • Windows 10 Installasjon, oppdatering eller oppgradering mislyktes feil
  • Gratis Registry Defragmenter å defragere Windows Registry
  • Windows Update mislykkes i å installere eller ikke lastes ned i Windows 10/8/7
  • Microsoft støtter ikke bruk av Registry Cleaners i Windows

Link
Plus
Send
Send
Pin