Skip to main content

Kan du stole på Se oppdateringshistorikk i Windows 10-innstillinger?

Kan du stole på Se oppdateringshistorikk i Windows 10-innstillinger?

Geoffrey Carr

Siden starten av Windows 10 har Microsoft begynt å revidere brukergrensesnittet trinnvis. Dette resulterte i tilgjengeligheten av samme funksjoner på to steder. Si for eksempel at du kan avinstallere programmer fra den nye innstillingssiden, og også fra det gamle programmet og funksjonene. Det samme gjelder for Innstillinger> Vis oppdateringshistorikk. Mens duplisering er langsomt forkortet, vil det ta en stund for dem å helt gå fra kjernen av Windows.

Innstillinger Vis oppdateringshistorikk og kontrollpanel installerte oppdateringer varierer

Det som nylig overrasket meg, er forskjellen mellom installerte oppdateringer som er tilgjengelige under de gamle programmene og funksjonene> installerte oppdateringer og de nye innstillingene> oppdatering og sikkerhet> vise oppdateringshistorikk.

Se på de to skjermbildene nedenfor.

Kontrollpanel

innstillinger

Det du bør legge merke til er at KB4465477 mangler fra de nye innstillingene, mens det vises tydelig i kontrollpanelet. Dette gjør oss til en tenkning, kan vi virkelig stole på View Update History i Innstillinger? Tenk deg om noen må vite om oppdateringen ble installert, vil han aldri finne den i de nye innstillingene. Alt han skal gjøre er feilsøking. Mens det er mulig at det synkroniseres senere, men forsinkelsen er ikke noe brukerne vil sette pris på.

Når det er sagt, synes problemet ikke å være nytt. Jeg fant innlegg om Windows 10 som nå viser installerte oppdateringer i Microsoft Forum, og det ble senere løst av en annen KB-oppdatering. Noen rapporterte selv at oppdateringen forsvant etter å ha blitt vist i listen som er enda mystisk.

Hva jeg forstår fra listen, er API-en som brukes i den nye Innstillinger-appen, synes å være langsom eller noen ganger ikke fungerer i forhold til den forrige koden.

Windows gamle kontrollpanel er fortsatt rundt på grunn av grunner som dette, og det virker som om det vil ta mer tid for Microsoft å stryke ut disse feilene. Hva tror du?

Link
Plus
Send
Send
Pin