Skip to main content

Lokal sikkerhetsautentiseringsserver

Lokal sikkerhetsautentiseringsserver

Geoffrey Carr

I dag hadde en leser et veldig godt spørsmål om lsass.exe er Microsofts sikkerhetsadministrasjonsprosess for domenetilgang og lokale sikkerhetspolitikker. Bare sett det håndterer hvem som logger på din PC og / eller Server. Det er noen virus som etterligner denne prosessen. Sasser-viruset var et av de mest populære angrepene for noen år siden. Sasser-ormen ville utnytte lsass.exe, slik at XP ville starte nedtelling på 60 sekunder og gi deg råd til å lagre arbeidet ditt. Hver gang du startet maskinen på nytt, ville dette fortsette å skje. Denne prosessen er lokalisert i C: WindowsSystem32 i enten en PC eller Server. Hvis du skulle finne den på noe annet sted i systemet ditt ... er det et virus.

Nedenfor er et skudd av prosessen som kjører på Windows Home Server.

Hvis du prøver å avslutte oppgaven på denne prosessen, vil WHS ikke gi deg det.

Hvis denne filen er skadet eller slettet fra datamaskinen, har du problemer med å logge på maskinen din. Fiksingen er vanligvis ganske enkel som jeg forklarte i mitt svar her.

Mysicgeek's Tech Lingo: Server - En server er en datamaskin designet for å kjøre bestemte serverprogrammer. De er vanligvis høydrevne maskiner som flere klientdatorer kobler til.

Link
Plus
Send
Send
Pin