Skip to main content

Microsoft lanserer 7 Star Challenge

Microsoft lanserer 7 Star Challenge

Geoffrey Carr

Microsoft har lansert en ny pågående konkurranse for deg Windows 7 elskere der ute! Hvis du tror at du vet Windows 7 som baksiden av hånden din, og har virkelig mestret det mest populære operativsystemet, er det på tide å sette Windows 7-kunnskapen på prøve med "7 Star Challenge" på Microsoft Indias offisielle Facebook-fellesskapsside.

"7 Star Challenge" er en morsom og interaktiv utfordring ment for deg - en Windows 7-entusiast. Alt du trenger å gjøre er å svare på 7 tøffe spørsmål om Windows 7-funksjoner på en bestemt tid. Med hvert riktig svar vil du tjene en stjerne, og når du tjener alle de 7 stjernene du vinner utfordringen!

Utfordringen gir deg også muligheten til å bare spille, en funksjon som gjør at du kan øve på den store utfordringen, og "gå inn i konkurransen" - selve 7 Star Challenge selv. Det er en engasjerende og interessant måte å vite om de kule og mest elskede funksjonene til Windows 7 som HomeGroup som lar deg få tilgang til filer fra din hjemme-PC fra omtrent hvor som helst; Jumplist, som gir enkel tilgang til dine favorittbilder, sanger, nettsteder og dokumenter og Aero Snap, en rask (og morsom!) Måte å re-størrelse på og sammenligne vinduer på skrivebordet.

Når du vinner utfordringen og har bevist din mettle, er du kvalifisert til å bli med i den prestisjetunge Windows 7 Premier-klubben på Windows & Me-fellesskapet på Facebook. Denne premium anerkjennelsen vil bli gitt til toppscorerne av 7 Star Challenges. Du kan også publisere dine høyt poengsum på Facebook-siden din og flaute den til vennene dine.

Gjett hva, du kan til og med utfordre vennene dine til å slå poengsummen til 7 Star Challenge-spillet!

Har du lyst til å sjekke det ut? Klikk på denne linken for å vite om du er en Windows 7 Master og raskt ta tak i din plass i klubben.

Link
Plus
Send
Send
Pin