Skip to main content

Intel Display Audio Enhetsdrivere blokkerer Windows 10 Feature Update

Intel Display Audio Enhetsdrivere blokkerer Windows 10 Feature Update

Geoffrey Carr

Ved oppdatering til Windows 10. oktober 2018 Oppdater v1809, hvis du mottar et oppsettvarsel om at installasjonen er blokkert på grunn av Intel Display Audio Device (intcdaud.sys), så vet at dette er av design som Microsoft har blokkert oppgraderingen fordi den berørte enhetsdriveren forårsaker overdreven prosessorkrav og redusert batterilevetid.

Hva trenger din oppmerksomhet: Intel Display Audio Device (intcdaud.sys)

Flere detaljer om feilmeldingen:

“What needs your attention: Intel Display Audio Device (intcdaud.sys) KB 4465877

A driver is installed that causes stability problems causing stability problems in Windows. The driver will be disabled. Check with your software/driver provider for an updated version that runs on this version of Windows.

For å sikre en sømløs opplevelse, blokkerer Microsoft enheter fra å bli tilbudt Windows 10 versjon 1809, til oppdaterte Intel-enhetsdrivere er installert på ditt nåværende operativsystem. Hvis du ser denne boksen, ikke klikk Bekrefte som det kan føre til problemer senere. Klikk på Tilbake og avslutte oppgraderingen.

Intel Display Audio Enhetsdrivere blokkerer Windows 10 Feature Update

Dette er et greit tilfelle der Intel må oppdatere driverne til en versjon som er kompatibel med Windows 10 October 2018 Update v1809. Det er et problem med Intel Display Audio Driver-versjonene 10.25.0.3 til og med 10.25.0.8.

Den gode nyheten er at problemet har blitt identifisert, og en løsning for disse problemene er allerede inkludert i Intel Display Audio Driver versjon 10.25.0.10, som følger med Intel Graphics Driver-versjonen 24.20.100.6286 og nyere.

Intel har også sterkt anbefalt at alle brukere med den 6. generasjonen (kodenavnet Skylake) eller nyere prosessorer oppdaterer driverne til versjon 10.25.0.10. Hvis du ser denne meldingsskjermbildet, klikker du bare på Tilbake-knappen, og for å avslutte oppdateringsinstallasjonen for Windows 10.

For å sjekke versjonen av driveren, kan du åpne Enhetsbehandling> Utvid Lyd-, video- og spillkontrollere og høyreklikk deretter Intel (R) Display Audio og velg Eiendommer. Bytt til Driver-fanen, og sjekk deretter versjonen.

For å oppdatere Intel-driveren, følg trinnene:

Åpne denne lenken for å gå til Intel Download Center for drivere på intel.com. Søk etter og last ned 24.20.100.6286 eller nyere. Den totale størrelsen er rundt 354 MB. Du vil bli varslet om de nye utgivelsene rett oppe på siden.

Følg oppsettfilen for den vanlige installasjonsprosedyren.

Når du er ferdig, start Windows 10-PCen på nytt og start oppdateringsprosessen. Blokken blir ikke mer.

Microsoft har klart advart brukere om ikke å oppdatere Windows 10 til versjon 1809 manuelt hvis de har dette problemet. Hvis du ikke vil oppdatere manuelt, er det best å vente på Windows Update for å laste ned den nyeste enhetsdriverprogramvaren automatisk.

Har du sett denne meldingen?

Link
Plus
Send
Send
Pin