Skip to main content

Sende avstemninger i Outlook 2007

Sende avstemninger i Outlook 2007

Geoffrey Carr

Å samle svar fra en gruppe mennesker er noe veldig vanlig i et kontormiljø. Enten du prøver å spørre hvilken type pizza du skal bestille for et møte, eller ta en stemme om hvem som skal slutte neste, er det en meningsmåling du trenger.

Det du kanskje ikke skjønner er at hvis du bruker Outlook 2007 og Exchange på jobben, har du alt du trenger for å sende en avstemning via e-post.

Skriv en ny e-postmelding i Outlook, klikk kategorien Alternativer og velg Bruk stemmeknapper. Her kan du velge standardinnstillingene eller lage dine egne svar på spørsmålet.

Hvis du velger Tilpasset bare skriv inn svarene du vil vises i feltet Bruk avstemningsknapper, skilt av et semikolon.

Nå har du de egendefinerte svarene som er oppført. Det er alt der er til det! Send nå meldingen din.

Når mottakeren åpner e-postmeldingen, vil det bli en melding som anbefaler dem å svare ved å bruke stemme-knappen som inneholder de tilpassede svarene.

Etter at mottakeren har gjort sitt valg, vil en boks komme opp med å bekrefte avstemningsresponsen og et alternativ for å legge til ytterligere opplysninger i e-posten.

Når de svarer, vil du få et flagg på e-postadressen som de har besvart avstemningen ... som en lesekvittering.

For å se totalene i meningsmålingen, kan du åpne den opprinnelige meldingen i din sendte meldingsmappe, og deretter klikke på Sporingsknappen. Du vil se en liste over totals under båndet, og deretter en liste under den av alle svarene.

Jeg kan forestille meg mange muligheter for denne funksjonen på kontoret. Hvilke typer meningsmålinger tror du vil komme til nytte hvor du jobber?

Link
Plus
Send
Send
Pin