Skip to main content

Windows 10 Complete Anatomy App er en verdig nedlasting

Windows 10 Complete Anatomy App er en verdig nedlasting

Geoffrey Carr

Raske fremskritt innen teknologi har gjort det mulig å utforske menneskets kroppsstruktur i banebrytende 3D. I dag er det flere applikasjoner enn noensinne, som er i stand til å avsløre menneskets fullstendig anatomi - men bare en håndfull er i stand til å dykke gjennom lagene ved hjelp av unike kutt- og tegneverktøy. Windows 10 Complete Human Anatomy app støtter alle toppmoderne verktøy og andre funksjoner som kan forbedre lærerfaringen til medisinske fagfolk.

Komplett Anatomy Windows 10 App

Komplett Anatomi er en perfekt blanding av intuitiv design og menneskelig anatomi. Appen forvandler tradisjonelt 2D-læringsmateriale til 3D-tegning med høy nøyaktighet og bringe anatomi til liv med spesielle funksjoner og verktøy som ved visualisering av komplekse funksjoner.

Vær oppmerksom på at denne appen er en tung nedlasting som måler ca 650 MB i størrelse. Når du laster ned appen og installerer den, ser du en skjerm som vist på skjermbildet nedenfor.

Du kan starte med en gang ved å bruke to fingre for å zoome og panorere over 3 D-modellen når du roterer skjelettmodellen i bildet.

Velg fra skjelettet eller bindevevssystemet nederst på skjermen med '+' eller '-' knappen for å legge til eller fjerne et lag. Du kan trykke på hvilken som helst del av modellen for å lære mer om det.

Alternativt kan du fokusere på en bestemt region i kroppen ved å trykke på eller velge delen Isolere kroppsregion som er synlig nederst på hovedskjermen, og velg en region. Når du gjør det, får du øyeblikkelig tilgang til over 1100 strukturer sammen med kontroll over viktige verktøy som Utforsk og flere valg '.

Du kan bruke søkefunksjonen til å søke etter strukturen du leter etter, og velg deretter et gunstig alternativ for å vise strukturen på en rekke måter.

Du kan lagre arbeidet ditt i skyen, da appen har en skybasert plattform i appen som gir en enkel måte å dele innholdet med andre brukere eller til din egen private gruppe.

Det finnes en verktøypalett som kan nås for å tilpasse modellen din via unike kuttegenskaper og tegnefunksjoner i appen.

Hva som er mer spesielt med denne appen er at du kan frigjøre hele settet med funksjoner med en oppgradering. Det enkle kjøpet i app åpner for forelesninger og premiuminnhold av topplærere fra ledende universiteter. Det hjelper deg å utvide din kunnskap og stupe inn i fagets dybde.

Alt i alt er Windows 10 Complete Anatomy en flott app som hjelper medisinske fagfolk og livslang elever samhandle med over 6.200 høyoppløste anatomiske strukturer i fantastisk 3D.

Du kan finne mer detaljert opplæring av ulike deler av kroppen ved å klikke / trykke på "Tips" -knappen som ligger nederst på hovedmenyen til appen.

Last ned gratis appen i dag fra Windows Store. Jeg er sikker på at du vil lære mye om kroppen din!

Link
Plus
Send
Send
Pin