Skip to main content

Tilbakestill åpne / lagre valg for nedlasting av Internet Explorer i Vista

Tilbakestill åpne / lagre valg for nedlasting av Internet Explorer i Vista

Geoffrey Carr

Hvis du har fjernet avkrysningsruten fra "Be om å spørre før du åpner denne typen fil" i nedlastingsvinduet, og nå får du ikke lenger dialogboksen som sier "Vil du åpne eller lagre denne filen?" Så har du lykken , fordi jeg har svaret for deg.

Det er en registerinnstilling som kontrollerer listen over hvilke filer du har valgt for å åpne automatisk, noe som betyr at hvis du fjerner merket for denne boksen, vil standard være å alltid åpne filen, og derfor får du ikke muligheten til å lagre filer lenger.

Manuell Registry Hack

For å gjøre denne endringen manuelt, må vi åpne regedit.exe i søkefeltet på startmenyen, og deretter bla ned til følgende søkenøkkel:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsShell AttachmentExecute{0002DF01-0000-0000-C000-000000000046}

Når du er der, vil du legge merke til nøkler i høyre rute for hver filtype. For å tilbakestille innstillingen for hver, slett bare den aktuelle fra listen. Endringene vil være umiddelbare.

Nedlastbar Tilbakestill Alt Last ned Valg Hack

Hvis du bare vil tilbakestille alle valgene, har jeg gitt en registerhackfil som vil nullstille alle valgene for alle filtyper. Hvis du vil ha mer granulær kontroll, bør du bruke den manuelle metoden som er skissert ovenfor.

Merk: Ved hjelp av dette registeret vil hack slette informasjon fra registeret ditt som ikke er lett å gjenopprette. Du bør vurdere å gjøre en sikkerhetskopiering av register før du gjør dette. Selvfølgelig, hvis du er i registret som gjør en sikkerhetskopi, kan du også bruke den manuelle metoden.

Last ned ResetAllDownloadChoices Registry Hack

Link
Plus
Send
Send
Pin