Skip to main content

Power Leker For XP

Power Leker For XP

Geoffrey Carr

For de som fortsatt kjører XP, kan du være på utkikk etter måter å forbedre XP-opplevelsen på. En av de bedre måtene å legge til unike funksjoner på operativsystemet, er å installere Power Toys. Disse er lagt til på programmer som Microsoft-utviklere har designet etter XP-utgivelsen. Disse har eksistert i flere år, og har vist seg å fungere. Selv om Microsoft ikke "støtter dem" offisielt. Jeg trodde jeg ville markere noen av mine favoritter.

TweakUI - Du kan ha all slags kontroll over XP med dette enkle verktøyet. Kontroller skrivebordet, hvordan brukerne logger på, hvilke stasjoner som vises og hvordan de håndterer media ... dette er bare en smak av hva som er mulig med TweakUI. Senere denne måneden vil jeg vise deg noen triks med dette verktøyet som virkelig vil forandre XP-opplevelsen.

Clear Type Tuner - Dette fungerer bra for å få tekst på skjermen din for å se tydeligere ut. Jeg finner dette spesielt nyttig med eldre skjermer.

Kraftkalkulator - forbedrede funksjoner i en vitenskapelig kalkulator med muligheten til å tegne poeng, gjøre algebraiske uttrykk blant mange andre matematiske funksjoner.

Dette er bare et utvalg av de mange strømlekkene som er tilgjengelige for XP. Du kan se alle av dem her.

Link
Plus
Send
Send
Pin