Skip to main content

Sikre din bærbare PC med LAlarm laptop alarm sikkerhetsprogramvare

Sikre din bærbare PC med LAlarm laptop alarm sikkerhetsprogramvare

Geoffrey Carr

LAlarm er gratis laptop alarm programvare, som høres en alarm når en bærbar PC er i fare for å bli stjålet eller miste data. LAlarm bidrar til å beskytte bærbare og dyrebare data. Det beskytter den bærbare mot tyveri. Det forhindrer datatap knyttet til harddiskstasjoner eller harddisker. Det forhindrer en bærbar PC-feil på grunn av et HDD-problem. Det beskytter også data og forhindrer maskinvarebeskadigelse i forbindelse med plutselig strømbrudd.

Gratis laptop alarm programvare

LAlarm lyder en alarm når en bærbar PC er i fare for å bli stjålet eller miste data, og den kan gjenopprette og ødelegge data hvis den bærbare datamaskinen er stjålet.

LAlarm består av syv alarmer og andre sikkerhetsfunksjoner som er designet for å beskytte bærbare datamaskiner, sensitive data og bærbare brukere.

Høydepunkter.

Tyverialarm- Den beskytter den bærbare mot tyveri ved å kaste en alarm når en tyv prøver å stjele en bærbar PC. Lararm utsender en høy sirenlyd når en tyv prøver å stjele en bærbar datamaskin. Hvis du for eksempel fjerner strømledningen fra en låst bærbar datamaskin, utløses alarmen. Diskalarm- Det alarmerer når harddisken er skadet eller skadet, og det alarmerer også å anbefale harddiskutskifting. Det forhindrer derfor datatap og bærbarhetsfeil på grunn av et HDD-problem.Batterilarm- Det alarmerer når batterinivået er lavt. Det beskytter data og forhindrer laptop skade på grunn av plutselig strømttap.

LAlarm gratis nedlasting

Det er fri fiende personlig bruk. For detaljer og nedlastingskobling, besøk LAlarms hjemmeside.

Som nevnt er LAlarm gratis for personlig bruk, men forretningslisensen koster $ 50. Vi har rundt 100 forretningslisenser å gi opp som en del av TWC 1 års jubileumsserie av oppdrag planlagt fra 20. april 2010. Denne gaveen vil lukke om 4 dager.

Lisensnøkkelen låser opp premium-utgaven, slik at brukeren lovlig kan bruke LAlarm i bedriftsmiljøet.

Hvis du trenger bedriftslisens, gjør du bare en forespørsel her, og jeg vil sende den til deg.

Relaterte innlegg:

  • Gratis Anti-theft Laptop Recovery programvare for Windows PC
  • Gjennomgang: Alarmer App for Windows 8.1
  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • Realarm for Windows Phone tilbyr talekontroll og kalenderfunksjoner
  • Online Identity Theft: Forebygging og beskyttelse

Link
Plus
Send
Send
Pin