Skip to main content

Nyt et spill med Flashcards fra Microsoft Education Labs

Nyt et spill med Flashcards fra Microsoft Education Labs

Geoffrey Carr

Microsoft Flashcards, er det siste prosjektet fra Microsoft Education Labs. Flashcards er et verktøy som hjelper deg med å opprette, dele og viktigst, studere mer effektivt.

Microsoft Flashcards

Flashcards tilbyr en unik læreropplevelse som du ikke får med tradisjonelle flashcards. Kort som du aldri har studert før, blir introdusert med en hastighet som er tilpasset for deg; Det vil introdusere nye kort oftere hvis du viser at du kjenner det tidligere introduserte materialet, og det vil introdusere nye kort sjeldnere hvis du fortsatt trenger å lære noen av det tidligere introduserte materialet.

Ordren der kortene blir vurdert, er også tilpasset for deg basert på hvor godt du kjenner kortene. Over tid vil kort som er enkle for deg, bli vist relativt sjeldnere, mens kort som er vanskelig for deg, vises relativt oftere.

Endelig lagres fremgangen din i skyen, slik at du kan studere hjemmefra og fra skolen, og systemet vil bruke alle dine tidligere fremskritt for å bestemme den beste bestillingen for deg å studere. Sluttresultatet er faktisk morsomt.

Du kan også logge inn med ditt live-ID og opprette ditt eget dekk.

Besøk Flashcards Blog

Link
Plus
Send
Send
Pin