Skip to main content

Angel DNS: Blokker usikre nettsteder og upassende innhold

Angel DNS: Blokker usikre nettsteder og upassende innhold

Geoffrey Carr

Hvis barnet ditt bruker datamaskinen til å besøke nettsteder, som du ellers ikke vil ha ham eller henne til å besøke, er det på tide å begynne å sjekke på hans online aktiviteter. Internett er et stort, usensurert og noen ganger unfriendly sted. Og så som foreldre, vil du kanskje gjøre hensiktsmessige skritt for å blokkere webinnhold som anses som upassende for barn. Her er et gratis program kalt DNS Angel det kan være til nytte for deg.

DNS Angel

DNS Angel er et gratis, bærbart verktøy som hjelper deg med å endre DNS-serveren i et klikk. Hvis du endrer DNS-serveren og innstillingene, kan du også hjelpe deg med å administrere nettleserhastigheten. Videre filtrerer Angel DNS og blokkerer upassende nettsteder som voksne nettsteder automatisk uten å installere tilleggsprogramvare. Hvordan? Den geniale applikasjonen endrer DNS-serveren til et mer familievennlig alternativ, og blokkerer øyeblikkelig mange upassende nettsider som voksnesider, phishing, kjente malware kilder og andre.

Å bruke DNS Angel er veldig grei. Alt du trenger å gjøre er å laste ned programmet og starte det. Grensesnittet ser ikke ut i det hele tatt. Den presenterer deg bare med noen knapper for DNS-serverne den støtter, og en knapp for å gjenopprette DNS. Knappene inkluderer:

 1. Åpne DNS-familie
 2. MetCert DNS
 3. Gjenopprett DNS
 4. Norton Con. Sikker 1
 5. Norton Con. Trygt 2
 6. Standard DNS.

Anta at du vil blokkere voksne nettsteder for å forhindre at barnet ditt ser upassende innhold støttet av slike nettsteder, og deretter klikker du bare på "MetaCert DNS" -knappen. I det øyeblikket du treffer denne knappen, oppdateres Windows umiddelbart for å bruke MetaCert DNS-serverne, og de voksne nettstedene blir blokkert. Under testingen virket det fint. Det forhindret meg i å besøke et voksent nettsted da jeg forsøkte å gjøre det.

Hvis du finner noen problemer med programmet, og ønsker å gjenopprette de opprinnelige DNS-innstillingene, klikker du bare på "Gjenopprett DNS" -knappen. Handlingen vil tvinge Windows til å hente innstillingene dine automatisk.

DNS Angel Funksjoner

 • Inkluderer 3 DNS-tjenester å blokkere (Voksen nettsteder, ondsinnede nettsteder, Phishing-nettsteder, malware nettsteder)
 • Viser din nåværende DNS-status
 • Bærbar
 • Enkel restaurering
 • Enkel og effektiv i funksjon

Selv om dette ikke kan vises som et funksjonsrikt foreldrekontrollverktøy, hvis du ønsker å tilby en slags beskyttelse til et ungt barn, DNS Angel dukker opp som et veldig levedyktig alternativ. En tenåringsbruker har ingen problemer med å finne programmet på PCen og gjenopprette de opprinnelige DNS-innstillingene med et klikk eller via standard Windows-verktøy.

Du vil kanskje sjekke ut våre innlegg på OpenDNS, Google DNS, Cloudflare 1.1.1.1 og Comodo SecureDNS også.

Link
Plus
Send
Send
Pin