Skip to main content

Slik setter du statiske IP-adresser på din Eero-router

Slik setter du statiske IP-adresser på din Eero-router

Geoffrey Carr

Mesteparten av tiden, hvis ruteren din tilordner dynamiske IP-adresser til enhetene dine, er det bra. Noen ganger vil du ha ytterligere kontroll over å tilordne en statisk IP-adresse som ikke endres. Slik gjør du det på Eero-ruteren.

Eero-nettverket Wi-Fi-systemet har mange flotte, brukervennlige funksjoner, inkludert noen avanserte kontroller. Angi statiske IP-adresser for enheter er en av dem. Innstillingene i Eero-appen er ganske enkle å navigere, og du kan vanligvis finne det du vil uten et problem. Å finne innstillingene for bruk av statisk IP-adresse er litt vanskeligere fordi de ikke er oppført som "statisk IP" eller noe sånt, men heller under "Reservasjoner".

For å komme i gang, åpne Eero-appen på telefonen din og trykk på menyknappen øverst til venstre på skjermen.

Trykk på alternativet "Nettverksinnstillinger".

Rull ned til bunnen av siden, og klikk deretter kategorien "Avanserte innstillinger".

Trykk på alternativet "Reservasjoner og portoverføring".

Velg "Legg til en reservasjon" -oppføring.

Siden Velg enhet viser alle enhetene som er koblet til ruteren din. Trykk på den spesifikke enheten du vil konfigurere en statisk IP-adresse for.

På neste skjermbilde klikker du på IP-adressen, og skriver deretter inn adressen du vil at enheten skal ha. Trykk på "Lagre" i øverste høyre hjørne.

Deretter vises enheten du valgte i listen over reservasjoner, og du er god til å gå. Fra nå av vil Eero-ruteren beholde den IP-adressen som er tilordnet den enheten.

Hvis du noen gang vil fjerne den statiske IP-adressen og gå tilbake til bruk av en dynamisk adresse for den enheten, går du tilbake til siden Reservasjoner og portoverføring, klikker på enheten og klikker deretter på "Slett reservasjon" nederst på enhetens IP-bestilling side.

Link
Plus
Send
Send
Pin