Skip to main content

Gratis Keylogger programvare for Windows

Gratis Keylogger programvare for Windows

Geoffrey Carr

Opptak av tastene trykket på et tastatur kalles ofte som Key Logging og Keyloggers er programvaren som lar deg ta opp tastetrykkene og la deg se nøkkelloggene. Keyloggers er egentlig nyttige verktøy. Du kan se hvilke taster som ble trykt for en time siden, i går eller en måned siden. Det er mange viktige loggere der ute, og her er to gode, gratis Keyloggers som jeg har kommet over, og som kan hjelpe deg med å opprettholde en god oversikt over trykte nøkler.

Gratis Keylogger programvare

Selv om Keyloggers er nyttige verktøy, er de oftere enn ikke, misbrukt av mange til å spionere på andre aktiviteter. Noen malware installerer selv tastaturer på systemet ditt for å registrere tastetrykkene dine, i håp om å legge hendene på sensitiv finansiell informasjon som bankpassord, kredittkortnumre osv. Vi på The Windows Club diskuterer dette, da Keylogger-programvaren også har en legitim bruk. Vi skal imidlertid ikke bli skyldig på noen måte, for eventuelle misbruk eller juridiske brudd som er gjort ved hjelp av disse freeware.

Home Keylogger Free Edition

Home Keylogger savner aldri noe, det registrerer helt og holdent alle trykte nøklene og opprettholder en god oversikt over dem. Du kan få det til å løpe usynlig, slik at ingen kan finne ut om en keylogger kjører eller ikke. Loggen som genereres av det, er ganske enkelt fantastisk, loggen viser tid, dato, bruker, vindusflate og åpenbart de trykte taster. Alle disse ekstra detaljene hjelper deg med å finne ut hvilke nøkler som ble trykket når og i hvilken applikasjon. Home Keylogger er rett og slett fantastisk.

Det er ikke noe dedikert brukergrensesnitt, men appen går fra systemstatusfeltet, noe som gjør det enklere å betjene. Du kan vise logg fra samme systemstatusfeltikon. Loggene kan ryddes. Å rydde logger fra tid til annen (si en gang i måneden) er en god aktivitet, og hvis du ikke vil slette loggen, kan du kutte og lime den til et annet sted, og en ny logg ble automatisk opprettet. Klikk her å laste ned.

KidLogger

Formålet med å overvåke barna på en Windows-PC, kan KidLogger fortsatt være enkelt å overvåke og spore ansatte, barn eller bare noen andre. En annen enn skjult nøkkellogging, tilbyr programvaren Web History overvåking, tidssporing, stemmeopptak, skjermbilder, overvåkning av chatter, USB / DVD bruk og etc. Det er en kul nøkkel logger pluss overvåkingsverktøy for Windows og Mac. KidLogger tilbyr deg også mobilsporing slik at du kan spore barnets eller ansattes mobil. KidLogger er gratis og åpen kildekode.

KidLogger tilbyr overvåking og sporing på nettet, men for dette må du opprette en ny gratis konto med KidLogger. Du må angi enhets-ID-en for å koble enheten til din online-konto. Når du er parret, kan du spore loggene og overvåke PCen online. Programmet tilbyr også overvåking fra mobiltelefoner, slik at du kan holde et spor underveis. Du kan laste ned denne keylogger freeware fra her.

Ta en titt på Phrozen Keylogger Lite og Spyrix Keylogger Free også! Windows Spy Keylogger hjelper overvåke aktiviteter på PCen.

Hvis du har mistanke om at noen med stor hensikt har installert en keylogger på systemet, kan du kjøre en fullstendig dypskanning med antivirusprogramvaren. Du kan også sjekke ut noen keylogger detektor freeware som KL Detector, en keylogger detektor, KeyScrambler Personal Free som krypterer tastetrykk i en nettleser, og Zemana AntiLogger, som krypterer hver tastetrykk du lager og SpyShelter Personal Free.

Link
Plus
Send
Send
Pin