Skip to main content

7 grunner til at du bør gå til en selvstendig blogg

7 grunner til at du bør gå til en selvstendig blogg

Geoffrey Carr

Blogging er noe du på for å tilfredsstille dine indre kall. Det er to grunner til at du kan begynne å blogge! Det er enten fordi du vil gjøre det for litt moro og / eller du vil kanskje også tjene penger på blogging.

For noen nykommere foreslår jeg at du bruker første prøve WordPress.com eller Blogger.com for å legge til rette for oppføringen i bloggen. Når du har fått hendene våte, foreslår jeg alltid at du fortsetter å være vert for ditt eget domene.

Hvorfor? Følgende grunner kan gi deg noen svar:

1. KONTROLL - Når du har din egen blogg eller du har egen vertskap, har du all kontroll og autoritet. Du kan bestemme hva du skal gjøre, og du kan klare det godt til fordel for deg og bloggen din også. Siden du har autoritet over bloggene dine, kan du nå bestemme hva du skal gjøre på bloggene dine. Det er derfor du virkelig klarer det godt av andre grunner.

2. POPULARITET - Hvis du har til hensikt å gjøre det som din bedrift, så er det en stor hjelp hvis du starter en WordPress-selvbetjent blogg. WordPress er et veldig populært bloggingformat, og det vil også hjelpe deg med å popularisere bloggen din mer hvis du selv er vert for det.

3. EARN PENGER - Når din selvbehandlede blogg blir populær, er det lettere for deg å begynne å tjene penger på nettet. Du kan nå bestemme deg for å tjene penger på nettet ved hjelp av AdSense, Betalte vurderinger, Affiliate markedsføring, In-text-annonser, etc.

4. Ubegrensede temaer - Blogger.com gir deg et begrenset utvalg av temaer. Wordepress.com gir deg mer. Men hvis du selv er vert for en WordPress-blogg, er valget av blogttemaer og plugins du har, nesten ubegrenset!

5. SEO VENNLIG - Det er enklere å gjøre søkemotoroptimalisering på en egen vertskapsblogg. WordPress har flere plugins som fordi det er mange plugins tilgjengelig som Platinum SEO, etc som vil tillate deg å utføre SEO enkelt.

6. BUILD & EWN DOMAIN - Det kan være lettere hvis du har en egen vertskapsblogg fordi domenenavnet ditt kan være mer praktisk å huske. Du eier også domenenavnet!

7. EARN RESPECT AS A SERIOUS BLOGGER - Videre, når du har en egen vertskapsblogg, vil du bli tatt mer seriøst som en blogger!

Det er bare noen få av de viktige grunnene til at selvhostet blogg, esp en WordPress-blogg er en mer praktisk måte å blogge på.

Relaterte innlegg:

  • WordPress desktop app for Windows PC: gjennomgang og hvordan du bruker den
  • Praktiske og nyttige Blogging tips for nye bloggere
  • Slik installerer du WordPress på Windows PC
  • Grunnleggende SEO Tips for å få bedre søkemotorrangering og sidestilling
  • Beskytt og sikre WordPress nettsted fra Hackers

Link
Plus
Send
Send
Pin