Skip to main content

Feilsøking Forespørselen mislyktes på grunn av en feil i harddisken

Feilsøking Forespørselen mislyktes på grunn av en feil i harddisken

Geoffrey Carr

Hvis du får en feil "Forespørselen mislyktes på grunn av fatal maskinvarefeil"Mens du kopierer filer mellom en ekstern harddisk eller når du har flere disker koblet til din Windows 10-PC, betyr det at det er feil i maskinvaren. Det kan være flere grunner til dette, og i denne veiledningen hjelper vi deg med å fikse denne feilen på din Windows 10-datamaskin.

Forespørselen mislyktes på grunn av en maskinvarefeil med dødelig enhet

Som jeg sa, at feilen kunne være på grunn av mange grunner som inkluderer en løst plugget ledning på harddisken din, uninitialized disk, problemer med SMART-alternativer og så videre.

1] Reparer harddiskfeil

Mange harddisker går inn i et midlertidig problem hvor operatøren mener at det ikke er sunt lenger. For å fikse det, bør du kjøre chkdsk og annet reparasjonsverktøy i ledeteksten for å løse disse problemene.

Hvis dette ikke kan løse problemet ditt, kan det hende du må tenke på å bytte ut harddisken din. Når du gjør det, må du sørge for å sikkerhetskopiere alle dataene dine på Windows 10-PCen ved å bruke noen gratis tredjeparts backupprogramvare. Du kan også bruke den som en sekundær harddisk.

2] Bruk S.M.A.R.T

Selvovervåking, analyse og rapporteringsteknologi eller SMART er et verktøy som kan overvåke harddiskens helse og sende ut signaler hvis det svikter. Dette vil sørge for at du ikke blir fanget unawares av en harddiskfeil uten tilsynelatende grunn.

3] Initialiser disken

Det er mulig at disken eller partisjonen hvor du prøver å kopiere dataene, har ved et uhell initiert seg selv. Du kan bruke Disk Management-verktøyet eller en tredjepartstjeneste for å initialisere den på nytt. Post dette; det vil ikke gi noen feil når du kopierer data.

4] Formatere harddisken din

Hvis du har tatt sikkerhetskopi av dataene dine eller dataene ikke har betydning for deg, kan du prøve å formatere harddisken på hardt nivå ved hjelp av tredjepartsprogramvare, eller hvis din OEM har noe verktøy å tilby, må du kanskje initialisere disken til bruk den med Windows 10 PC.

Gi oss beskjed hvis noen av disse tipsene hjalp deg med å fikse feilen.

Link
Plus
Send
Send
Pin