Skip to main content

Slik aktiverer du Skype Content Creators-modus

Slik aktiverer du Skype Content Creators-modus

Geoffrey Carr

Realiserer populariteten til podcaster, har Microsoft oppnådd en unik opplevelse for å gjøre Skype mer tiltalende for innholdsskapere. Selskapet har rullet ut Skype for innholdsskapere, en ny modus designet for å åpne nye interaktive muligheter for våre brukere over hele verden. Innholdsskapere, inkludert ledende digitale kringkastere, streamers og vloggers, kan bruke plattformen for innspilling av videoer, podcaster og direktesamtaler uten å måtte investere i dyrt studioutstyr.

Som kjent er podcaster perfekte instrumenter for fortellinger, og det som gjør det så attraktivt er deres karakteristikk for å være bare domenespesifikke. For eksempel fokuserer de fleste podcastene bare på emnet der de har god kompetanse. Dette er motsatt av typiske nyheter som synes å være et tilfeldig utvalg av hva som er aktuelt og populært.

Skype for innholdsskapere jobber direkte innenfor NewTek NDI aktivert programvare, og er tilgjengelig i Skype v8 for Windows og Mac-brukere.

Slik aktiverer du Skype for Content Creators-modus

Åpne Skype-programmet og velg Mer meny (synlig som tre punkter) og velg deretter Innstillinger.

Finn 'ringe'Alternativet under Innstillinger, og velg deretter'Avansert’.

Under 'Avansert' innstilling finner du 'Tillat bruk av NDI'Veksle og slå den på for å aktivere NDI-bruk.

NDI eller Network Device Interface er verdens førende programvaredrevne IP-videoteknologi. Når den er aktivert, kan kompatible systemer, enheter og programmer koble til og kommunisere over IP for å dele video, lyd og data. Komme i gang med NDI® tilsvarer å legge til tilkoblede enheter i nettverket ditt hjemme eller på kontoret

Videre er kostnaden for overgang til NewTek NDI krever ikke tung investering i dyre anleggsoppgraderinger, ny nettverksinfrastruktur eller proprietær maskinvare.

Vær oppmerksom på at du kanskje finner Skype Content Creators-modusen slått av selv når du har aktivert den permanent. Ikke bekymre deg, siden Microsoft med vilje slår Skype-innholdskapers modus av når du starter Skype. Også, hvis du har deaktivert det etter en samtale, forblir innstillingen som sådan neste gang du bruker funksjonen.

Les neste: Slik registrerer du Skype-anrop.

Relaterte innlegg:

  • Gratis Skype Call Recorder for Windows, for å ta opp Skype video og lydanrop
  • Beste Skype-plugin-moduler, verktøy og programvare for Windows
  • Feilsøk ingen video, lyd eller lyd i Skype-samtaler på Windows
  • Hvordan sette opp og bruk Skype for å ringe gratis - Begynnerveiledning
  • Ta opp taleanrop med bestemte Skype-kontakter med Skype Auto Recorder

Link
Plus
Send
Send
Pin