Skip to main content

Endre Group Policy Refresh Interval for Windows-datamaskiner

Endre Group Policy Refresh Interval for Windows-datamaskiner

Geoffrey Carr

De Gruppepolicy i Windows lar administratorer sette inn og håndheve innstillinger på sine datasystemer. Som standard blir Gruppepolicy oppdatert i bakgrunnen hver 90 minutter, etter at en endring er registrert i aktiv objekt. Men hvis du ønsker at du kan endre - redusere eller øke - Gruppepolitisk oppdateringsintervall bruker Group Policy Editor på Windows 10/8/7.

Lese: Slik tvinger du gruppepolitisk oppdatering i Windows 10.

Endre gruppepolitisk oppdateringsintervall

For å gjøre dette, Kjør gpedit.msc og trykk Enter for å åpne lokal gruppepolicyredigerer. Naviger til følgende innstilling:

Datamaskinkonfigurasjon> Administrative maler> System> Gruppepolicy

Nå i den høyre ruten, dobbeltklikk på Angi gruppepolitikkoppdateringsintervall for datamaskiner for å åpne Egenskaper-boksen. Denne policyinnstillingen angir hvor ofte Gruppepolicy for datamaskiner oppdateres mens datamaskinen er i bruk, i bakgrunnen. I tillegg til bakgrunnsoppdateringer, er Gruppepolicy for datamaskinen alltid oppdatert når systemet starter eller en bruker logger på.

Som nevnt tidligere, blir gruppepolicy som standard oppdatert i bakgrunnen hvert 90 minutt, med en tilfeldig forskyvning på 0 til 30 minutter. Men hvis du Aktiver Denne innstillingen, kan du angi en oppdateringsfrekvens fra 0 til 64,800 minutter eller 45 dager. Hvis du velger 0 minutter, forsøker datamaskinen å oppdatere gruppepolicy hvert 7. sekund. For å unngå ytelsesforringelse, bør du ikke sette den til et lavt tall.

Hvis du ikke vil at gruppepolicy skal oppdateres mens datamaskinen er i bruk, må du konfigurere Slå av bakgrunnsoppdateringspolitikk - og hvis deaktivere bakgrunnsoppdatering av retningslinjene for gruppepolicy er aktivert, ignoreres denne policyen.

Innstillingsintervallet for gruppepolicy for datapolicy gir deg også mulighet til å angi hvor mye oppdateringsintervallet varierer - offsetintervall for datamaskiner. Tallet du skriver inn i tilfeldige tidsboksen angir øvre grense for variansen.

Du kan også konfigurere innstillingen ved hjelp av Registerredigering.

For å endre Gruppepolitisk oppdateringsintervall for datamaskiner, naviger til følgende registernøkkel:

HKEY_LOCAL_MACHINESoftwarePoliciesMicrosoftWindowsSystem

Lag en DWORD GroupPolicyRefreshTime og gi den en verdi mellom 0 og 64800.

For å endre offsetintervall for datamaskiner, naviger til følgende registernøkkel:

HKEY_LOCAL_MACHINESoftwarePoliciesMicrosoftWindowsSystem

Lag en DWORD GroupPolicyRefreshTimeOffset og gi den en verdi mellom 0 og 1440.

Håper det hjelper!

Link
Plus
Send
Send
Pin