Skip to main content

Last ned eller oppdater Dell Drivers ved hjelp av Dell Update-verktøyet

Last ned eller oppdater Dell Drivers ved hjelp av Dell Update-verktøyet

Geoffrey Carr

En sikker måte å laste ned eller oppdatere din eksisterende Enhetsdrivere på på din Windows 10-PC, er å besøke produsentens nettsted og laste ned drivere fra nettstedet direkte. På denne måten er du sikker på at du får de nyeste driverne, levert trygt til enheten. Vi har allerede sett hvordan du gjør Windows nedlastning Drivere og realistiske ikoner automatisk fra Microsofts nettsted. La oss nå se hvordan du kan automatisk Last ned eller oppdater Dell Drivers direkte fra Dells nettside.

Dell System Detect

Dell tilbyr flere verktøy for sine datamaskinbrukere, inkludert Dell Support Center-programvaren for å hjelpe deg med å holde Dell kjørt jevnt. Når det gjelder å identifisere de nødvendige driverne, automatiserer Dell hele prosessen. Det vil oppdage modellen og lage enheten og komponentene og se hvilke drivere som kreves for det.

For å gjøre dette må du besøke Dells nettside og installere Dell System Detect. Dette verktøyet var i nyhetene tidligere i år, da det hadde en sårbarhet som satte PC-brukere i fare. Dette var selvfølgelig lappet raskt.

For å begynne, besøk Dells nettside. Her kan du skrive inn ditt servicemerk, som du finner nederst på den bærbare datamaskinen, bla etter et bestemt produkt eller automatisk oppdage produktet ved å installere Dell System Detect. Klikk på Oppdag produkt knappen for å installere Dell System Detect. Når du har gjort dette, laster verktøyet ned og installerer seg på datamaskinen.

Når skanningen er fullført, identifiserer den enheten og gir deg flere alternativer.

Dell Update-programmet

Klikk på i Oppdag drivere knappen vil tillate Dell å skanne PCen din ved å installere Dell Update-programmet. Dell Update er et lite verktøy, oppdaterer automatisk kritiske reparasjoner og viktige enhetsdrivere når de blir tilgjengelige. Det er også tilgjengelig som direkte nedlasting her hos Dell. Dette verktøyet vil bare tilby de driverne som kreves for datamaskinen din. Dette sikrer at PCen har de mest kritiske oppdateringene uten at du må sjekke online og installere dem selv.

Når verktøyet har fullført skanningen, vil det tilby en tanke med drivere for hvilke oppdateringer som er tilgjengelige. Gå forsiktig gjennom listen og velg den du vil installere.

Jeg har brukt Dell som et eksempel, siden jeg bruker en Dell bærbar PC, men jeg er sikker på at andre ledende produsenter som HP, Lenovo, Asus, Samsung, Toshiba, Acer, osv. Også har lignende løsninger.

Link
Plus
Send
Send
Pin