Skip to main content

Bruk Skype til eksternt skrivebord og kontroller noens datamaskin

Bruk Skype til eksternt skrivebord og kontroller noens datamaskin

Geoffrey Carr

Vi har alle brukt Skype på arbeidsplassen for å dele filer, utveksle informasjon eller lage videosamtaler, men har du vurdert å bruke Skype for kundestøtte? Jeg ble påminnet om dette faktum et par dager tilbake, mens du fikk feilsøkingsstøtte til en venn, over Skype. Og la meg forsikre deg om at etter å ha lest dette innlegget, vil du ende opp med å lure på at hele denne tiden, dette beste støtteverktøyet var rett foran øynene dine, og jeg la aldri merke til det. En venn og kollega blogger nettopp begynt å bruke WordPress og hadde problemer med å laste opp et innlegg. Vel, vanligvis skjermdeling er det beste og raskeste alternativet for å løse slike problemer, forutsatt at personen i kommunikasjon bruker Skype og er klar over funksjonene. I denne situasjonen kunne jeg overbevise min venn om å bruke Skype for å støtte denne samtalen.

Bruk Skype for eksternt skrivebord

Du kan bruke Skype for eksternt skrivebord og kontrollere noen datamaskin via Skype. Dette gjør det til det ideelle verktøyet for kundestøtte. Integrering av Skype som et ekstra verktøy for bedriftssalg og Skype for kundesupportaktiviteter kan øke opp organisasjonens produktivitet.

Støtte over Skype

Jeg gjorde en videosamtale, og hun fortalte meg om problemene hun møtte, i et øyeblikk innså jeg problemet og ba henne om å bytte ut nettadressen og kontoinformasjonen.

Følgende er høydepunktene fra løpet av samtalen vår:

 • Delte skjermer ved hjelp av Skype-skjermdeling
 • Utvekslet innloggingsinformasjonen til WordPress-kontoen
 • Påpekt hvor du skal legge til koder
 • Browsed windows for å vise hvordan å legge inn en Youtube-video i et blogginnlegg
 • Delt mer informasjon om formatering, ved å utføre oppgavene på skjermen
 • Delte nettadresser på flere WordPress-tips og triks som skal leses senere

Mot slutten av samtalen foreslo jeg at min venn bruker Skype som et kommunikasjonsverktøy for hennes klient / profesjonelle samhandlinger og bloggstøtteaktiviteter.

Skype Search Funksjon

En annen viktig del av Skype på Mac og Windows-systemer er at all informasjon du har delt eller mottatt via en Skype-chat, er lagret for fremtidig referanse. Så når du må sjekke noe fra en tidligere diskusjon, bruk bare søkeboksen (Ctrl + F) og informasjonen hentes fra posten. Tro meg, dette enkle verktøyet har reddet meg mange ganger når jeg glemmer passord, nettadresser eller annen viktig informasjon som ble delt med meg, og jeg glemte å notere det.

Kontroller noen datamaskin gjennom Skype for Business

Hvis du vil at en annen person skal ta kontroll over datamaskinen din, klikker du på delingsverktøylinjen Gi kontroll og velg navnet på personen du vil gi kontroll til. Skype for Business vil sende et varsel til den personen for å gi dem beskjed om at du deler kontrollen.

For å ta kontrollen tilbake, klikk på Gi kontroll igjen, og klikk deretter Ta tilbake kontroll.

Hvis du ønsker å tillate, velger folk automatisk å ta kontroll over delingsøkten din Gi kontroll automatisk på delings verktøylinjen.

Hvorfor Skype bør ikke overses

I løpet av de siste ti årene har Skype vokst så mye, og i dag når vi får så mange valg av forskjellige verktøy og programmer for kommunikasjon, er det veldig sannsynlig å overse Skype. Men vi bør ikke glemme at Skype alltid vil forbli det primære verktøyet som tilbyr flere kommunikasjonsmoduser, spesielt perfekt for profesjonell / støttebruk som chat / tale / videosamtaler, sammen med sanntidsskjermdeling, deling av alle slags filer og Ringe til fasttelefon eller mobilnummer, hvor som helst over hele verden.

Hvorfor Skype er ideell for Support

Integrering av Skype som et ekstra verktøy for bedriftssalg og kundestøtteaktiviteter kan virkelig øke opp organisasjonenes produktivitet på følgende måter:

 • Salgssamtaler kan lagres som en sikkerhetskopi, for fremtidig referanse
 • Støttefunksjonen kan vise seg å være mye mer effektiv
 • Tekstbasert informasjon delt kan korrigeres med stavekontroll
 • Problemer identifiseres raskt, med raske forslag ved hjelp av skjermdeling, og dermed sparer tid og krefter.
 • Informasjonsdeling er svært sikker på Skype enn via tradisjonell e-posttjeneste.

Bruker du Skype for kundestøtte? Del dine erfaringer med oss.

Link
Plus
Send
Send
Pin