Skip to main content

Deaktiver den irriterende "Denne siden har en uspesifisert potensiell sikkerhetsrisiko" Når du bruker filer på en nettverksdeling

Deaktiver den irriterende "Denne siden har en uspesifisert potensiell sikkerhetsrisiko" Når du bruker filer på en nettverksdeling

Geoffrey Carr

Har du noen gang høyreklikkt på en fil fra en kartlagt del og fått denne veldig irriterende popupmeldingen fra Windows? Enda mer irriterende, når du prøver å dra og slippe filer fra en nettverksandel, får du en annen popup som spør "Vil du flytte eller kopiere filer fra denne sonen?" Så hva er avtalen?

Problemet

Når du prøver og høyreklikker på en fil, som en zip-fil, får du en irriterende popup: "Denne siden har en uspesifisert potensiell sikkerhetsrisiko. Vil du fortsette? "Det er enda mer irriterende årsak, vel, jeg bruker ikke Internet Explorer!

Problemet blir verre ... Hvis du prøver å dra / kopiere filer ut av mappen, får du feilen "Vil du flytte eller kopiere filer fra denne sonen?"

Veldig irriterende faktisk!

Grunnen

Du får denne feilen fordi Windows ikke oppdager ditt lokale nettverk på riktig måte, og antar at det er en sikkerhetsrisiko. Alt dette går tilbake til konseptet "Sikkerhetssoner" som du kanskje har sett hvis du noen gang har sett i Internet Explorer-alternativpanelet.

For å forhindre uhyggelige nettsteder eller applikasjoner fra å sende en UNC-bane som en kobling for å kjøre et program, vil Windows oppdage at en UNC-bane (som datamaskinnavn sharenavn) ikke er en del av ditt lokale nettverk, og spør deg før du gjør noe det kan være usikkert. Denne sikkerhetsmekanismen er definitivt irriterende, men det er virkelig et nødvendig onde.

Hva vi skal gjøre, er å legge til det kjørede kjørecomputerenavnet manuelt til unntakslisten.

Å fikse problemet

Du må åpne Internett-alternativer fra Internet Explorer-menyen Verktøy Alternativer, eller fra Kontrollpanel. Når du er der, velger du kategorien Sikkerhet, klikker på ikonet "Lokalt intranett", og klikker deretter på "Nettsteder" -knappen.

Hvis du bare karter stasjoner til noen få maskiner, kan du klikke på "Avansert" -knappen, og deretter legge til hvert maskinnavn med dette formatet:

file://computername

For eksempel er navnet på min filserver superfast, så jeg legger inn filen: // superfast og klikker deretter Add-knappen. (Pass på å klikke på Legg til-knappen!)

Hvis du har flere maskiner på nettverket ditt, kan du alternativt fjerne merket for "Oppdag nettverksnettverket automatisk", og sjekk deretter de tre andre boksene. Dette forhindrer at du må skrive inn hvert maskinnavn manuelt, men at alle nettverksbaner trolig ikke er den sikreste metoden, bedre å manuelt skrive inn maskinnavnet som beskrevet ovenfor.

Merk: Jeg var helt ute av stand til å bruke denne metoden for å fjerne sikkerhetsoppslagene når jeg bruker en IP-adresse til kartstasjoner. Du må bytte til å bruke datamaskinnavnet når du skal kartlegge stasjoner for å fjerne meldingene. Teknisk kunne vi fjerne sikkerhetsoppslagene over bordet ved hjelp av Custom Level-knappen, men det ville la datamaskinen være med et sikkerhetshull, så jeg skal ikke forklare det.

Nå som vi har lagt til unntaket, kan du høyreklikke på filen uten problemer:

Du kan også kopiere filer og generelt interagere med nettverksdeling uten problemer.

Vær oppmerksom på at dette også skal fungere i Windows 7.

Link
Plus
Send
Send
Pin