Skip to main content

Windows 8 Weather App - Funksjoner, Innstillinger og Nedlasting

Windows 8 Weather App - Funksjoner, Innstillinger og Nedlasting

Geoffrey Carr

Nylig Microsoft har begynt å rulle ut oppdateringer til Windows 8 innebygde apper. Microsoft legger til nye funksjoner og forbedrer appene som følger med Windows, og utruller oppdateringer for disse appene før generell tilgjengelighet (GA) som vil være 26. oktober.

Det er tusenvis av apper som allerede finnes i Store før GA, og det er tusenvis av utviklere som lager nye apper. De innebygde programmene som følger med Windows 8 er - SkyDrive, Mail, Calendar, People og Meldinger, Bilder, Maps, Bing, Finans, Nyheter, Sport, Reise, Vær, Video, Musikk, Spill. Med oppdateringene vil det bli ytelses- og pålitelighetsforbedringer i appene over hele linja, og bortsett fra det vil det også bli lagt til nye funksjoner.

Windows 8 Weather App-funksjoner

I dette innlegget snakker jeg om en av mine favorittapper - Vær-appen. Her posterer jeg om dens funksjoner, inkludert de nye.

Utrullingen av disse oppdateringene har allerede begynt og vil rulle ut til GA. Så hvis du ikke allerede har installert dem, sjekk om du har mottatt disse oppdateringene. Du vil bli varslet om oppdateringer fra Windows Store med en rekke tilgjengelige oppdateringer som vises på Store-fliser.

App-flisen er Live og viser temperaturen i sanntid. Den viser gjeldende temperatur, værforhold og høy / lav for dagen for stedet. Weather App er drevet av Bing.

Når du klikker på Weather-appen, blir du presentert med gjeldende Værinformasjon om stedet og et vakkert bakgrunnsbilde som per tid på dagen / natten og været.

Og der kan du også se Timevarsel. Når du ruller videre (horisontalt), ser du annerledes vær kart.

Når du klikker vær kart, viser det hyggelig animasjon av skydekkeforhold, etc.

Når du ruller videre, gir den Historiske værdata for året.

Det gir data for Temperatur, regn, solskinn, snø - samlet masse data!

Nederst til høyre på værskjermbildet har du Semantisk zoom alternativ

Denne semantiske zoomen, når den klikkes, vil zoome ut for å gi de kategoriserte alternativene. Når du klikker, vises det alternativet.

Hvis du høyreklikker, vil du bli forsynt med Øvre og nedre App bar , hvor du får se flere alternativer.

På nedre appelinjen ...

... du kan endre temperaturenhetene mellom Fahrenheit og Centigrade. Du har også muligheten til å Oppdater.

På øverste app-linjen finner du ...

... Bruk Steder alternativ. Du kan legge til mange byer ...

Hvis du klikker på Legg til, vil du gi mulighet til å angi plassering (btw vi visste ikke at det var en New Delhi i Illinois, USA også!).

Listen over byer viser endringene mellom høy / lav og den nåværende temperaturen sammen med en fin bakgrunn. Og det kan klikkes for å maksimere for å finne flere værinformasjon om den byen.

Verden Været gir været over hele verden på et øyeblikk. Kartet veksler mellom sett av byer. Og for å få detaljene, klikk på byen.

Innstillinger for Windows 8 Weather App

Disse var de forskjellige funksjonene i denne vakre værmeldingen. La oss nå sjekke noen innstillinger. Fra Weather App, påkall Charms baren.

Forskjellige alternativer som å rydde værsøkhistorikk, Om Weather App-versjon, Angi tillatelse for App å få tilgang til posisjonen din, slik at Appen kan vise rask status på Låsskjermbildet, kan gjøres herfra.

Du kan sende tilbakemelding, rangere og vurdere Weather App også, fra disse innstillingene.

Totalt er Weather App en veldig nyttig app og presenterer mye data på en vakker måte. Prøv det, og kontroller om de er nøyaktige for din by eller ikke!

Relaterte innlegg:

  • Endre Outlook's Calendar Væretemperatur fra Fahrenheit til Celsius
  • Hold opp med ditt nåværende vær fra oppgavelinjen med Nimi Indicator Weather
  • Fix: Vær App skaper for mange feilhendelser
  • Leter du etter et alternativt Windows 10 Weather App? Disse 4 er noen av de beste!
  • Lag Windows 10 Kalender App-visning, daglig værinformasjon for deg

Link
Plus
Send
Send
Pin