Skip to main content

Hold øye med webmail med POP Peeper

Hold øye med webmail med POP Peeper

Geoffrey Carr

Å ha ett sted å sjekke alle dine e-postkontoer via skrivebordet ditt er alltid en god ting. Det er mange e-postadministratorer å velge mellom, inkludert Outlook og Thunderbird. Å kunne sjekke e-posten din fra Webmail-kontoer krever noen ganger ekstra kostnader, for eksempel med Yahoo Plus. Når det gjelder Yahoo, har Geek en flott opplæring om å sjekke Yahoo-e-posten din i Thunderbird ved hjelp av YPOPS!

Et annet verktøy for å holde faner på Yahoo og andre webmailkontoer er POP Peeper. POP Peeper jobber med POP3, IMAP (inkludert GMail, AOL, AIM, Netscape, FastMail), SMTP, GMail, HotmailMSNLiveMail, Yahoo, Mail.com, MyWay, Excite, Lycos.com, RediffMail, Juno og NetZero.

Pop Peeper er en fersk og unik måte å sjekke e-posten din via skrivebordet på. Hovedformålet er å sitte i oppgavelinjen og varsle deg om e-postmeldinger, men det er nesten en fullt fungerende e-postklient til sin egen. POP Peeper kan også kjøres som et bærbart program som kan være passordbeskyttet. Installasjon er ekstremt lett som en veiviser lanserer for enkel oppsett.

Navigere gjennom veiviseren er ekstremt rett fram, skriv inn en til så mange e-postkontoer som du vil. Inkludert et alternativ for å automatisk importere kontoene dine.

Det er også veldig kule skinn for nye e-postvarsler som denne iPhone-varslingen. Som de fleste e-postklienter kan du sette opp og velge hvor ofte e-postkontoer er sjekket, sette opp regler for bestemte meldinger, og få tilgang til en praktisk adressebok.

Pass på at automatiske oppdateringer er sjekket fordi det skjer nye forbedringer med rask hastighet.

Jeg har funnet dette til å være et veldig nyttig program. Selv om jeg ikke ser det erstatte Thunderbird for meg i nær fremtid, er det definitivt noen lovende ting som skjer med POP Peeper.

Link
Plus
Send
Send
Pin