Skip to main content

10 nyttige Netflix tips, triks og hack

10 nyttige Netflix tips, triks og hack

Geoffrey Carr

Det er på tide å flytte over vanlig kabel-TV og hoppe på den digitale verden av on-demand streaming-tjenester. Netflix, den mest fremtredende aktøren i bransjen, har et bredt utvalg av verdens mest populære TV-programmer og filmer sammen med noen flotte eksklusive titler. Hvis du har en Netflix-konto, har du sannsynligvis allerede nytte av fordelene med streaming videoer når du vil. Men hvis du vil unngå uregelmessig buffering eller ser på lavkvalitetsstrømmer, er det 10 tips og triks for å hjelpe deg 'Netflix og ChilJeg er bedre.

Netflix tips, triks, hack

1. Hopp over alle spoilere

Hvis du er en ekte film- eller TV-show, vil du vite smerten til spoilere som til slutt ødelegger hele seropplevelsen. Heldigvis, denne nye appen ringte FlixPlus er et greit Chrome-plugin som hjelper deg å filtrere ut alle spoilere - i form av filmtrailere, anmeldelser eller forhåndsvisninger. Det gir deg en forvrengningsfri opplevelse mens du ser på bølgene på Netflix.

2. Overrask deg selv med tilfeldige bekker

Netflix har en mengde ulike typer filmer og show på alle større språk over hele verden. Hvis du er lei av å rewatching samme sjangre eller samme type show, kan du prøve dette randomizer Chrome-plugin. De Randon knapputvidelse plukker ut et tilfeldig tv-program / film som du kanskje vil utforske hvis du føler deg for å eksperimentere med Netflix. Det er risikabelt, men du vet aldri du kan finne noe virkelig gull og tilrådelig for vennene dine.

3. Grav dypt inn i sjangrene

Noen ganger vil du bare se en komediefilm, eller en actionfilm, eller noe spesielt spesifikt? Ikke bekymre deg, Netflix har dekket deg. Netflix genre breakdown side hjelper deg å gå veldig dypt inn i det spesifikke sjanger du vil. For eksempel kan du umiddelbart velge mellom Goofy Crime Comedies, Action Adventure Thrillers og så videre. Nå kan Netflix gi deg det perfekte matchen.

4. Lagre data ved å redusere strømkvaliteten

Streaming av videoer på Internett er en kostbar affære når det gjelder mengden 4G-data som er brukt på den. Hvis du har en begrenset plan, vil du helst redusere mengden data som Netflix-strømmen din spiser opp. Bare logg inn på Netflix-kontoen din og gå til Konto> Avspillingsinnstillinger, hvor du kan velge mellom nivåene av streamingkvalitet som også bestemmer mengden Internett som brukes per time. Det anbefales ikke å gå under "Middels" for optimal seeropplevelse.

5. Få vennene dine sammen til binge watch

Binge-ser på et show på Netflix er en morsom opplevelse. Du trenger ikke å vente i uker for å få nye episoder, og du kan enkelt bli ferdig med en sesong om et par dager. Men hvor morsomt er det når du deler visningsopplevelsen din? Denne nye chatte tjenesten ringte Kanin lar deg få venner ombord og kollektivt se de samme forestillingene nøyaktig samme tid! Nå kan du diskutere historien om showet, episoden etter episode, og dele det morsomme. Bruk Netflix Party Chrome-utvidelsen til Netflix sammen.

6. Nyt raskere hastigheter på ulike timer

Når hele nabolaget ditt er hekta på den søte Narcos-actionen eller Frank Underwoods mysterium, kan det føre til et problem i datahastigheten hvis du alle har abonnert på det samme kabelbredbåndet. En enkel løsning på dette er å se favorittprogrammer eller filmer om natten, under ulike timer. Så, en 2 AM binge-watch-sesjon sikrer ikke bare at du får super raske avspillingshastigheter, det gir deg også litt tid til å bli dypt inn i historiene uten forstyrrelse.

TIPS: Slik kan du stoppe Netflix-appen fra automatisk å spille Trailers & Previews.

7. Tastaturgenveier for Netflix Master

Hvis du vil tilpasse opplevelsen uten å måtte bruke musen til å klikke på skjermen, bør du huske alle viktige hurtigtastene på Netflix. De fleste av dem er egentlig ikke egendefinerte og gjelder for de fleste av de andre videospillerne på datamaskinen. Klikk på 'F'Vil blåse opp skjermen til maksimal størrelse. Klikk på 'Esc'Vil bringe den tilbake til minimert modus. De Mellomrom kan brukes til å spille av eller pause videoen, og Skift + Høyre pil vil spole frem strømmen samtidig Skift + Venstre pil vil bringe det tilbake litt. Se hele listen her.

8. Fjern visningsloggen din

Vi dømmer deg ikke. Noen ganger har alle hatt behov for å slette sin historie, enten det er noen pinlige titler eller noe du ikke vil at barnet ditt ved et uhell klikker på. Netflix har en kur for det; Tjenesten tillater brukeren å selektivt slette sin historie fra alle loggede steder. Gå til denne netflix.com-lenken, og du kan se listen over viser og filmer som helhet, som du har sett på Netflix.

9. Auto-pause Netflix når du sovner

Du er i 2017, og det er ganske mye fremtiden når det gjelder automatisert teknologi. Disse strålende 'Netflix sokker'Er en flott slitasje hvis du er fan av å se Netflix cozied opp i sengen om natten. De kobler trådløst til Netflix og pause TV-showet eller -filmen når de ikke registrerer bevegelse i lang tid. Med et integrert akselerometer kan sokkene signalere en advarsel til Netflix og kan til og med sette videoen på pause for å unngå uønsket uleilighet senere.

10. Når du er i tvil, velg Reddit

Reddit er stedet på Internett hvor du kan finne triks, løsninger og diskusjoner til omtrent alt. Så, når du er tvilsom om hvilken film eller TV-show som skal starte med på Netflix, er Reddit sannsynligvis stedet å være. Det er en dedikert subreddit 'r / NetflixBestOf'Som innebærer det meste av det store innholdet som har blitt lastet opp jevnlig. Det er et stort antall store film- og tv-serier som alle sender sine egne synspunkter om forskjellige ting. Bare kom deg inn på bandwagon og se hva konsensus er på.

Bonus Tips:

  1. Finn hemmelige Netflix-kategorier, filmer og TV-programmer
  2. Netflix app fungerer ikke på Windows 10
  3. Verktøy for å forbedre Netflix-opplevelsen
  4. Slik laster du ned Netflix TV-programmer og filmer til Windows 10-datamaskinen
  5. Slik setter du foreldrekontroll på Netflix.

Disse Netflix Chrome-utvidelsene er sikker på å hjelpe deg med å få mer ut av denne tjenesten.

Link
Plus
Send
Send
Pin