Skip to main content

Kontroller enkelt datamaskinens volum med en hjulmus

Kontroller enkelt datamaskinens volum med en hjulmus

Geoffrey Carr

Det finnes flere måter å kontrollere volumet på datamaskinen din. Hvis du er et tastatur ninja, kan du stole på hurtigtaster for å styre volumet. Hvis du har et sett med forsterkede skrivehøyttalere, kan du bruke volumknappen. Det er også den gammeldags måten å klikke på høyttalerikonet i systemstatusfeltet og justere det der. Volumouse lar oss styre volumet og mer med musen og / eller andre hurtigtastkombinasjoner.

Volumouse er et kult gratis verktøy som gjør det enklere å kontrollere datavolumet. Ikke bare gir denne applikasjonen enkel volumkontroll, den har også funksjonalitet for å kontrollere vinduets gjennomsiktighet og lysstyrke på skjermen. Her er et eksempel på å kontrollere Firefox-gjennomsiktighet over et Excel-dokument. Jeg antar jeg er ikke sikker på nøyaktig hva jeg vil bruke dette til ... men det er definitivt kult!

Volumouse leveres med en enkel å bruke Zip Installer som lar deg bestemme hvordan og hvor du skal installere programmet fra ett skjermbilde. Jeg skulle ønske flere applikasjoner kom med denne typen installeringsverktøy i stedet for å klikke fremover og tilbake gjennom installasjonsskjermene.

Avanserte innstillinger lar deg velge mellom lydmiksere på maskinen din og tillate ekstra funksjonalitet i henhold til dine preferanser.

Det er også tre plugin-moduler på Nirsoft-siden som gjør det mulig å skjule og aktivt vindu, endre størrelsen på aktivt vindu og åpne eller lukke CD / DVD ROM-døren med en tast / muskombinasjon.

Link
Plus
Send
Send
Pin