Skip to main content

USB Manager: Windows freeware å administrere bærbare enheter

USB Manager: Windows freeware å administrere bærbare enheter

Geoffrey Carr

Bruk av bærbare enheter øker dag for dag, og dette gjør at våre Windows-datamaskiner er utsatt for risiko som datatyveri og innbrudd av skadelig programvare. Hvis du er en vanlig bruker av USB-er, må du sikre sikkerheten til systemet og dataene som er lagret i det. freeware USB Manager kan hjelpe deg med dette. Den lar deg kontrollere bruk av USB-enheten på PCen og angi begrensningene på forskjellige nivåer. USB Manager er en veldig enkel programvare for Windows-brukere som gir deg full kontroll over de bærbare enhetene som er koblet til PCen din via USB-porter. Den lar deg aktivere og deaktivere USB-porter og låseenheter. Det tillater også passordbeskyttelse, hurtigtastoperasjon og tilbyr skjulmodus.

USB Manager for Windows

Denne gratisprogramvaren leveres med et veldig enkelt grensesnitt, og lar deg styre flere USB-enheter på en gang med dette enkle Windows-programvareverktøyet. Hovedoversikten over programvaren viser alle enheter som er koblet til via USB-porter, kan det være en USB-lydenhet, USB-skriver, lagringsenhet, skanner, pekeenhet eller noe annet. Du kan håndtere dem rett fra hovedgrensesnittet til programvaren, og aktivere eller deaktivere dem med et enkelt klikk.

Hurtigtaster-alternativet til USB Manager gir deg rask tilgang til verktøyet, og funksjonen for passordbeskyttelse bidrar til å administrere personvernet og sikkerheten til maskinen. Du kan begrense tilgangen til USB-enheten din ved hjelp av passordbeskyttelse.

USB Manager er et lettvektsprogram og lander på datasystemet i sanntid. Bare høyreklikk på programikonet på systemet ditt Prøv og sjekk ut alternativene som - Passordbeskyttelse, Kjør med Windows, Språk og hurtigtastene. Videre kan du også skjule det komplette programmet USB Manager på din PC.

Programmet er kompatibelt med alle versjoner av Windows og fungerer feilfritt uten å bremse systemet. Til slutt er USB Manager en praktisk programvare med et veldig enkelt grensesnitt og intuitive funksjoner.

Jeg leste et sted at det skyver mange ubrukelige verktøylinjer og andre foistware, men jeg møtte ikke noe slikt. Det fungerte perfekt på min maskin. Likevel er det alltid en god ide å være forsiktig når du installerer programvare og ikke blindt klikker Neste Neste. Og se Jotti Scan først, før du tar en beslutning.

Du kan laste ned USB Manager her.

Det finnes ulike måter å deaktivere eller aktivere USB-porter i Windows 10/8/7. Du vil kanskje se på innlegget.

Du vil kanskje også sjekke ut disse freeware for din USB:

  1. Lås, sikre, passordbeskytt USB-stasjonen din med USB-beskyttet
  2. Hold styr på hvem som brukte en USB-enhet på din Windows-PC med USBLogView
  3. Forhindre uautorisert bruk av USB og andre flyttbare medier med NetWrixs USB-blokkering
  4. Sikker fjern USB-enheter med RemoveDrive
  5. Blokker og fjern blokkering av USB-porten med Windows USB-blokkering
  6. Skriv beskytte USB-minnepinner med USB Write Protect.
Link
Plus
Send
Send
Pin