Skip to main content

Hvilken Amazon Fire Tablet-modell eier jeg?

Hvilken Amazon Fire Tablet-modell eier jeg?

Geoffrey Carr

Amazon's Fire Tablet, tidligere kjent som Kindle Fire, kommer i 7, 8 og 10 tommers versjoner. Selv om du vet at du har en Fire, Fire HD eller Fire HDX, er det flere forskjellige generasjoner av maskinvare. Slik forteller du nøyaktig hvilken tablettmodell du har.

Hvordan finne modellnavnet

Denne informasjonen er lett tilgjengelig i skjermbildet for branntabletts innstillinger. Å åpne den, dra ned fra toppen av skjermen, og trykk deretter på tannhjulikonet.

Under Enhets-delen på Innstillinger-skjermbildet klikker du på "Enhetsalternativer" -oppføringen.

Se etter "Enhetsmodell" -feltet. Dette viser navnet (og generasjonen) av branntabletten din.

Slik finner du tablettens spesifikasjoner

Hvis du vil ha mer informasjon om branntablettens maskinvarespesifikasjoner og hvordan det sammenlignes med andre branntabletter, kan du se siden for tablettaggregatene på Amazonas nettsted. Det er ment for apputviklere, men det gir detaljert informasjon om maskinvaren i alle Amazons tabletter.

For eksempel, i skjermbildet ovenfor, er enhetens navn "Brann (5. generasjon)." Denne tabletten vises som brannminnet (2015) "5. generasjon" -tablet på Amazons enhetsliste.

Hvor mye lagringsplass har du?

Amazons branntabletter er tilgjengelige med forskjellige kapasiteter. For eksempel er det versjoner av den 7. generasjons branntablet, også kjent som branntabletten (2017), med enten 8 GB eller 16 GB lagringsplass.

For å finne ut hvor mye lagring nettbrettet har, gå til Innstillinger> Lagring på branntabletta og se på totalt antall under "Intern lagring".

Nettbrettet ditt vil ikke ha like mye lagringsplass som du kanskje regner med, siden branntablettens operativsystem-den Android-baserte Amazon Fire OS-tar opp noe av plassen. For eksempel, i skjermbildet nedenfor, sier vår nettbrett at den har totalt 5,62 GB plass. Dette betyr at det er en 8 GB modell. Hvis nettbrettet ditt sier at du har nærmere 16 GB, har du en 16 GB-modell.

Link
Plus
Send
Send
Pin