Skip to main content

Beste gratis Windows Manager programvare for Windows 10

Beste gratis Windows Manager programvare for Windows 10

Geoffrey Carr

Window Manager er et program som brukes til å strømlinjeforme arbeidsflyten din ved å gi brukerne ulike funksjoner for å administrere flere vinduer effektivt. En Window Manager er den mest pålitelige og enkle produktivitetsverktøy som forenkler den kjedelige oppgaven med vindusarrangement mens du arbeider med flere skjermer og ultrabrede skjermer med en rekke funksjoner både på tastatur og mus. Uansett om du jobber med programmer eller visuell informasjon eller tekstinnhold, hjelper Window Manager å administrere flere vinduer ved å effektivt bruke alle piksler på skjermen. I denne artikkelen runder vi opp noen av de beste gratis Windows Manager-programvare for Windows 10/8/7 PC.

Gratis Window Manager programvare

Vinduet manager er et perfekt vindu forbedring verktøy som brukes til å administrere skrivebordet i et multi-oppgave miljø uten å bruke mer tid på å bytte og endre størrelse på vinduene. Ved hjelp av Windows Manager kan brukerne enkelt tilpasse vinduesarrangementet etter bruk. Windows Manager-programvaren tilbyr flere funksjoner og avanserte handlinger til standardvindumenyen der brukerne kan tilpasse sine favoritt og mest brukte vinduer. For eksempel kan Window Manager gjenopprette Windows og programmer til deres tidligere posisjon og størrelse. Det kan maksimere eller minimere de spesifikke vinduene, låse favorittvinduet på toppen, minimere de nye vinduene, samt dagens vinduer i systemstatusfeltet, gjør vinduet gjennomsiktig, juster vinduet til en bestemt posisjon osv. I tillegg kan Windows Manager brukes å oppdatere internetteksperter automatisk under de tilpassede intervaller.

1] WindowManager

WindowManager er et gratis produktivitetsverktøy som legger til en rekke funksjoner i standardvinduet. Verktøyet støtter programmer, vinduer, explorer, tekst og dialoger. Verktøyet kan brukes til å låse den siste posisjonen og størrelsen på vinduet for å gjenopprette dem til det forrige vinduet. Det fulle tilpasningsverktøyet støtter nesten alle versjoner av Windows og er spesielt utviklet for Windows 10. Det støtter multi-monitor miljø og alle avanserte funksjoner som maksimere eller minimere de spesifikke vinduene, lås favorittvinduet på toppen, minimer de nye vinduene som samt dagens vinduer i systemstatusfeltet, gjør vinduet transparent, juster vinduet til en bestemt posisjon etc.Window Manager støtter også stille installasjon og avinstallasjon av et program for masseutplassering. I tillegg støtter det multi profiling og hurtigtast. Få det hit.

2] WindowPadX

WindowPadX er en utvidet versjon av Window Pad som kommer med forbedrede vindu arrangement arrangementer. Verktøyet kan brukes til å huske og låse den siste posisjonen og størrelsen på vinduet for å gjenopprette dem til forrige vindusarrangement. Verktøyet gir litt enkel tilpasning for å håndtere vinduer. Den støtter nesten alle versjoner av Windows og tilbyr noen avanserte handlinger for et multi-monitor miljø som minimerer alle vinduene på en skjerm, samler vinduer, flytter vinduer mellom skjermer, etc. Ved hjelp av Window PadX kan brukerne enkelt konfigurere på hurtigtaster for å utføre generelle vinduhandlinger som å maksimere eller minimere de spesifikke vinduene, låse favorittvinduet øverst, minimer de nye vinduene, samt de nåværende vinduene i systemstatusfeltet, gjør vinduet gjennomsiktig, juster vinduet til en bestemt posisjon og flytt musen for å endre størrelsen vinduet basert på "pad" -konsept .. Brukere kan også konfigurere hurtigtaster for å utføre mushandlinger som å flytte musen til midten av en skjerm, bytte klipmarkøren til den nåværende skjermen osv. Program for masseutplassering.

3] AquaSnap

AquaSnap er mest pålitelig produktivitetsverktøy hvis du jobber med flere skjermer og vinduer. Det letter den kjedelige oppgaven med vindusarrangement slik at man kan bruke flere vinduer og programmer samtidig, og dermed hjelpemidler i å streame arbeidsflyten din. Aquasnap kommer med mange forbedrede funksjoner Window Docking, Window stretching, vindu shaking, vindu flislegging, og vinduet snapping. Brukere kan enkelt maksimere eller minimere den spesifikke Windows, låse favorittvinduet øverst, minimere de nye vinduene, samt dagens vinduer i systemstatusfeltet, gjør vinduet gjennomsiktig, juster vinduet til en bestemt posisjon, flytt vinduet sammen, etc. verktøyet er kompatibelt med alle Windows-versjoner og freeware er tilgjengelig for personlig bruk.

4] Auto Window Manager

Auto Window Manager er et vinduhåndteringsverktøy som leveres med flere forbedrede menyelementer til standardvinduet. Auto Window Manager administrerer automatisk alle vinduene du angir. Brukere kan automatisk maksimere eller minimere spesifikke Windows, holder favorittvinduet låst på toppen av skjermen, minimerer de nye og nåværende vinduene i systemstatusfeltet, legger automatisk vinduets gjennomsiktighet osv. I tillegg kan Auto Window Manager brukes til å oppdatere nettsteder for internet explorer automatisk ved egendefinerte intervaller. Auto Window Manager er et freeware verktøy og er kompatibelt med alle versjoner av Windows. Last ned det her.

Håper du finner listen nyttig!

Relaterte innlegg:

  • Topp 10 gratis Task Manager alternativ programvare for Windows 10/8/7
  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • Komplett liste over hurtigtaster for Windows Live Writer
  • Windows Live Essentials Offline installatører for alle språk Linker
  • Sammenligning: OneDrive versus Google Disk, Dropbox og iCloud

Link
Plus
Send
Send
Pin