Skip to main content

10 beste Opera-utvidelser, plugins og tilleggsprogrammer

10 beste Opera-utvidelser, plugins og tilleggsprogrammer

Geoffrey Carr

Opera er en av de mest populære nettleserne som brukes av over 200 millioner brukere over hele verden. Den beste delen om Opera nettleser er at det er et lettvektsprogram og ikke bruker mye minne på PCen. Det regnes som ekstremt produktivt når det gjelder funksjoner og en god liste over utvidelser som forbedrer funksjonaliteten.

Beste Opera-utvidelser

Opera tilbyr mange utvidelser for å gjøre surfingen enkel og rask. Jeg har håndplukket noen av de beste Opera-utvidelsene. Nedenfor finner du en oversikt over de 10 nyttige Opera-utvidelsene.

Slå av lys

Hvis du ofte ser på videoer på nettet, er dette tillegget bare for deg. Bare et klikk på lampeknappen med automatisk fokus på videoen du ser på og resten av siden blir mørkere. Klikk på lampeknappen igjen og du kommer tilbake til normal. Tillegget inneholder også et alternativ for å slå på / av fade inn og fade ut effekter. Denne tilleggsstøtten støtter ulike bildesider og videosider som Flickr, Picasa, YouTube, HTML5 Video og mange flere. Få det hit.

BugMeNot Opera Extension

Dette er en veldig nyttig utvidelse som gir deg brukernavn og passord, og lar deg omgå obligatorisk gratis registrering på nettsteder. Videre oppfordrer utvidelsen deg også til å bruke engangs e-postadressetjenester for å opprette kontoer på slike irriterende nettsteder. Så når du kommer over en slik irriterende nettside, og spør deg om å registrere, klikker du bare på 'BugMeNot-knappen i denne utvidelsen, og det vil gi deg noen fine, gratis innloggingsdetaljer. Få det hit.

Web of Trust (WOT)

Denne utvidelsen hjelper deg å surfe på nettet sikrere når du surfer eller søker online. Den viser farget lys ved siden av søkeresultatene som hjelper deg med å ta avgjørelser om du vil stole på et nettsted eller ikke. I likhet med trafikklyset viser WOT et grønt lys med hver pålitelig nettside. Gult lys viser at du må være forsiktig når du bruker et nettsted, og det røde lyset advarer om potensielle trusler i et webresultat. Disse vurderingene er drevet av et globalt fellesskap av millioner av brukere som vurderer nettsteder basert på deres personlige erfaringer. Få det hit.

Google Oversetter

Oversetter teksten blir ekstremt nyttig når du har en oversetterutvidelse installert på din Opera-nettleser. Installere Google Translate Opera add på gjør oversettelsesprosessen mye enklere og raskere. Bare installer den, og utvidelsen vil gjenkjenne når en side ikke er i ditt primære språk. Det vil da sende deg en forespørsel om å oversette, og utvidelsen vil laste siden på nytt med den oversatte teksten. Få det hit.

PDF JS - PDF Viewer

Dette er en enkel utvidelse som bruker Mozillas PDF.js (http://mozilla.github.io/pdf.js/) for å vise PDF-filer direkte i Opera-nettleseren din. Dette er et HTML5-teknologieksperiment og gir Bærbart dokumentformat (PDF) uten hjelp med native code.

Instant Dictionary

Som navnet antyder, er dette en ordliste tillegg for din Opera nettleser. Det er en enkel, rask og tilpassbar utvidelse. Bare dobbeltklikk på et hvilket som helst ord av setninger på nettsider, og trykk deretter på skift-tasten. Utvidelsen gir deg en rask definisjon. Videre fungerer det som et automatisk oppdagende språk av valgt tekst og også oversetter den. Få det hit.

Gmail på hurtigvalg

Denne utvidelsen viser deg en forhåndsvisning av alle dine uleste e-poster i Gmail. For å bruke denne utvidelsen må du være logget inn i Gmail-kontoen din. Hvis du klikker på hurtigoppringningsknappen, går du direkte til Gmail-innboksen din, og hvis du er logget ut, tar den deg til Gmail-innloggingssiden. Få det hit.

Ghostery

Ghostery er en velkjent webtjeneste som hjelper deg med å spore beacons, webbugs og informasjonskapsler rett fra nettleseren din. Når du har installert utvidelsen, vises et lite spøk i øvre høyre hjørne av nettleseren din og oppdager de skjulte nettskriptene på en webside. Når du åpner en fane, vises en rask, lilla boks med opplysninger om selskaper som sporer informasjonen din. Få det hit.

FB Renhet

Dette er en nyttig utvidelse for deg hvis du er en ivrig Facebook-bruker. Det lar deg rydde opp og tilpasse Facebook ved å filtrere ut alle spammeldingene, spamprogrammer og andre irriterende meldingstyper. Du kan sjekke ut alle de skjulte meldingene bare ved å klikke på F.B Renhet-knappen i nettleseren din. Få det hit.

Avansert Tab Killer

Denne utvidelsen lar deg raskt lukke faner til venstre eller høyre for gjeldende. Det er et praktisk tilleggsprogram spesielt designet for å gi brukerne mulighet til å lukke alle fanene ved siden av den aktive. Med skyveknappen på utvidelsen kan du flytte enten til venstre eller til høyre og ha alle kategoriene i den retningen stengt umiddelbart. Få det hit.

Opera har raskt fått popularitet på grunn av sin gode responstid og dens utvidelser. Disse Opera-utvidelsene gir deg en rask, ryddig og ren opplevelse.

Gi oss beskjed hvis du har noen favoritt Opera-utvidelser som ikke har nevnt her.

Disse innleggene kan også interessere noen av dere: Beste Internet Explorer legg til oss | Beste Firefox addons | Beste Chrome-utvidelser.

Link
Plus
Send
Send
Pin