Skip to main content

Konverter YouTube til MP3 ved hjelp av denne gratis programvaren eller nettbaserte omformere

Konverter YouTube til MP3 ved hjelp av denne gratis programvaren eller nettbaserte omformere

Geoffrey Carr

YouTube er en av de ledende video hosting nettsteder på internett. De fleste av oss lagrer dem offline slik at vi kan se dem senere uten en internettforbindelse. La oss si at vi har en video av noen gode opplæringsprogrammer eller en sang og ønsker å trekke ut lyd fra den. Hva ville du gjøre for å trekke ut lyd fra YouTube-videoer? Hvis du er på utkikk etter de beste måtene å konvertere YouTube til MP3, så vil jeg fortelle deg om tre elektroniske ressurser og en gratis desktop programvare for å konvertere YouTube til MP3 enkelt.

Konverter YouTube til MP3 online gratis

1] mp3converter.net

Dette er en online ressurs som konverterer YouTube til MP3 gratis. Du trenger bare YouTube-nettadressen. Det er ikke behov for noen registrering. Bare send inn YouTube-nettadressen og klikk på "Konverter video" -knappen. Innen noen få minutter vil den sendte videoen bli konvertert til MP3, og du vil kunne laste den ned til din PC.

2] listentoyoutube.com

Listentoyoutube er en annen praktisk online applikasjon for å pakke ut mp3 fra YouTube video. Også her må du bare gi den nødvendige YouTube-nettadressen og klikke på "Gå" -knappen. Deres back-end-servere vil trekke ut lyden og når konverteringen er ferdig, gir de deg linken for å laste ned konverterte lyden.

3] Onlinevideoconverter.com

Online Video Converter lar deg konvertere ikke bare YouTube-video til MP3, men også videoer fra andre nettsteder som Daily Motion, Sound Cloud, Facebook og mer. Klikk på "Flere innstillinger" for å angi om hele videoen skal konverteres til MP3 eller en del av videoen ved å nevne start- og sluttider.

Når du klikker på "Start" -knappen, konverterer den YouTube-video til MP3. Du kan klikke på "Last ned" -knappen eller skanne QR-koden med enheten din for å laste ned konverterte lyden. Det har også et alternativ lagre konvertert lyd direkte til Dropbox.

YouTube til MP3-konverteringsprogramvare

Freemake Video Converter er et gratis skrivebordsprogram for å konvertere YouTube til andre filformater. Du kan bruke dette til å konvertere det til MP3 også. Bare kopier YouTube-nettadressen og klikk på "Lim inn URL" -knappen i Freemake Video Converter.

Det henter videoen. Deretter klikker du på "til MP3" -knappen. Det vil be deg om å velge hvor du vil lagre MP3-filen. Etter å ha gjort det, klikk på "Konverter" -knappen. Etter noen få minutter vil lyden bli hentet fra den angitte YouTube-videoen og lagret i MP3-filformatet.

Gå og ta den her.

Hvis du har noe å legge til, vennligst del med oss ​​gjennom kommentarer.

Dette innlegget snakker om noen flere nettsteder for å konvertere YouTube-videoer til MP3 eller MP4. Du kan også bruke Windows Movie Maker til å trekke ut lyd fra et videoklipp.

Link
Plus
Send
Send
Pin