Skip to main content

Microsoft Classroom: En hub for studenter og lærere å samhandle

Microsoft Classroom: En hub for studenter og lærere å samhandle

Geoffrey Carr

Microsoft Classroom er et sentralisert hub fra Microsoft som fungerer som en vanlig for studenter og lærere å samhandle og samarbeide med hverandre for et effektivt resultat. Studentene kan opprette oppgaver, redigere og vise andre oppgaver mens lærerne kan karakterisere oppgaver, samarbeide og til og med organisere klasser gjennom Microsoft Classroom. I hovedsak er det en enkelt opplevelse for å administrere alle klasser og oppdrags arbeidsflyt - med lærer og studentvisning.

Office 365 Education inkluderer dette Microsoft Classroom, et enkelt vindu som lar lærerne administrere alle klasser og oppdrags arbeidsflyt for studenter. Microsoft Classroom har også en OneNote Notebook innebygd i hver klasse, slik at lærerne kan lage oppgaver med forfallsdato, sammen med kalenderkalenderhendelser og påminnelser i Outlook. Oppgavene kan også bruke referansetekst fra OneNote-notatboken eller andre Office-applikasjoner.

Lærere kan til og med lage oppgaver for flere klasser samtidig, enkelt rangere dem, eller gi dem privat tilbakemelding og be dem om å sende inn på nytt. På den annen side har studentene frihet til å motta, fullføre og sende oppgaver på deres foretrukne enhet, da apperomslokalet også er tilgjengelig for iOS og Android. De kan enkelt samarbeide og redigere oppdrag med andre klassekamerater, offline og online, uten risiko for å miste data på grunn av formatering.

Til kom i gang med Microsoft Classroom, må det sikres at du har en gyldig Office 365 Education abonnement fordi tjenesten ikke virker uten abonnementet. Registreringer kan bli løst, og studentene kan sende inn sitt arbeid online, ved å kopiere det fra Microsoft Word eller en annen Office-app.

Microsoft Classroom funksjoner

  • Oppgaver kan bli "slått på" av studenter, deretter gradert av læreren, som rett og slett har tilgang til hver elevs oppgave på ett sted og deretter legger til notater og karakter.
  • Alle oppgaver er lagret i klasserom Outlook-kalenderen, som er en del av Microsoft Classroom.

Microsoft OneNote Class Notebook

Dette er underfunksjonen på Classroom som gir tilgang til de avanserte funksjonene i klasserommet for både lærere og studenter. Det fungerer på mange måter,

  • Et felles knutepunkt for hver elevs oppgaver.
  • Et medium for å distribuere og kategorisere oppgaver opprettet i klasserom.
  • Og send spesifikke håndbøker foreskrevet av lærere, rett til studentene.

Denne elevavsnittet er spesifikk for hver student, og bare student og lærer har tilgang. Videre har Class Notebook et samarbeidsparti hvor elevene kan jobbe sammen på dokumenter og tavler.

Microsoft Classroom er for øyeblikket i sin forhåndsvisning, slik at lærerne vil bidra til å gi verdifull tilbakemelding til Microsoft om tjenesten før den vitner om en offentlig lansering en gang neste år. Det ser ut til å være en spennende fremtid for undervisning i klasserom, da det hele er satt til å forandre seg med denne utviklingen i den virtuelle verden.

Vi håper å se en vellykket produktlansering fra Microsoft som ikke bare bidrar til vekst, men også bidrar til å bane veien for andre slike tiltak.

Relaterte innlegg:

  • Slik sletter du en OneNote-notatbok fra OneDrive
  • OneNote Productivity Tips for å hjelpe deg med å få det beste ut av det
  • Microsoft OneNote Tips og triks for nybegynnere
  • OneNote-funksjoner du kanskje ikke bruker, men skal bruke!
  • Lærerveiledninger fra Microsoft: Windows 7 og Office i klasserommet

Link
Plus
Send
Send
Pin