Skip to main content

Lag ditt siste minutt feriekort med Microsoft Word

Lag ditt siste minutt feriekort med Microsoft Word

Geoffrey Carr

Så gaver er pakket inn, men alle familiemedlemmene kommer over i løpet av få dager, og du valgte ikke gode kort ... men aldri frykt, du kan piske ut Microsoft Word og imponere slektene med et tilpasset kort for hver person , eller bare gå med den generelle standbyen for alle.

Merk: Du kan skrive ut kort på vanlig papir hvis du vil, men de ser ikke så bra ut - det er best å Ta tak i noen gratulasjonskort fra den lokale kontorforretningen. Jeg har alltid brukt Avery, men det er mange merker å velge mellom.

Bruke Word 2007

Du kan bli overrasket, men Word 2007 har mange muligheter for å lage kvalitets feriekort, og det er en ganske enkel prosess. Først klikker du på Office-knappen og velger Ny, som åpner vinduet Nytt dokument.

Under Maler ønsker vi å velge Gratulasjonskort, og helligdager.

Dette bør koble til Microsofts Office Online-nettsted, som har mange maler å velge mellom, eller du kan gå direkte til nettstedet i nettleseren din og laste dem ned der.

Se feriemaler på Microsoft Office Online

Hvis du forhåndsviser malene i Microsoft Word, kan du forhåndsvise hver av malene, laste dem ned direkte, eller til og med se hvilken type papir de skal jobbe med. For eksempel, klikker vi på Last ned-knappen.

Den eneste irritasjonen er at den første gangen du vil få dialogboksen Office Genuine Advantage validering, og det kan hende du må laste ned den nyeste utgaven av OGA før du kan laste ned malen.

Når malen er lastet ned, er du klar til å enten skrive ut den som den er, eller mer sannsynlig legge til egne tilpasninger som meldinger, skrifter eller farger.

Selvfølgelig kan du alltid tilpasse kortene dine med bilder for å vise din vakre familie også! (en kollega sendte meg dette humoristiske bildet ...)

Det er alltid nyttig å ha litt kartong som sitter ved siden av skriveren bare for disse anledninger.

Link
Plus
Send
Send
Pin