Skip to main content

Sikker forhåndsvisning for Chrome: Sjekk nettsider med 6 antivirus

Sikker forhåndsvisning for Chrome: Sjekk nettsider med 6 antivirus

Geoffrey Carr

Det er irriterende å vente på en nettleserforlengelse for å fullføre alle forslagene fra sikkerhetsrådgivere i rask tid, men hvis du er virkelig plaget av din Internett-sikkerhet, er det sannsynligvis en liten pris å betale. Når det er sagt, er det flere Link Checkers og URL-skannere for Chrome Browser, som Quettera, Short URL Scanner og VTchromizer fra VirusTotal der ute i markedet. Hvordan bestemmer du hvilken som er best for deg? Mange finner Sikker forhåndsvisning for Chrome verdt å anbefale.

Sikker forhåndsvisning av Chrome Extension

Utvidelsen har en betydelig rolle og lar deg vite alt om siden du besøker, selv før den åpnes! For eksempel kan jeg se alle de store sikkerhetsvarsler for et bestemt nettsted på en gang.

Seks antivirusprogrammer Analyser nettsider grundig på nettet, ettersom de blir lastet. Det er imidlertid sjanser for at programmene kan gå glipp av eller unnlate å legge merke til skadelig kode som gjemmer seg under. Derfor er det et ekstra lag med sikkerhet lagt i form av Sikkert søk. Alt en bruker trenger å gjøre er å trykke på ikonet for sikker forhåndsvisning ved siden av lenken du skal besøke, og bekrefte om siden han skal åpne, er trygt eller ikke for visning.

Et relativt viktig trekk ved forlengelsen er at selv om det alltid kjører i bakgrunnen, er det lett på ressursene som gir det friheten til å kjøre trygt uten å bekymre seg for sin kraftsugende evne.

For det andre, noen av sikkerhetsrådgiverne støttet, tar uvanlig lengre tid for å hente sikkerhetsdataene fra sine servere. I slike tilfeller kan du velge hvilke som skal gjengi sin tjeneste og deaktivere andre fra Safe Preview-innstillinger.

Du kan også velge ikonvisningstallene og tidsforsinkelser i innstillingene. Det er også en bestemmelse å hviteliste noen domenenavn. Jeg tar på denne nettleserutvidelsen ... Sikker forhåndsvisning er virkelig en god og nyttig utvidelse for Chrome-brukere, som er seriøse om deres Internett-sikkerhet.

Link
Plus
Send
Send
Pin