Skip to main content

Svchost Viewer viser nøyaktig hva hver svchost.exe-instans gjør

Svchost Viewer viser nøyaktig hva hver svchost.exe-instans gjør

Geoffrey Carr

En av de mest populære artiklene på dette nettstedet i løpet av det siste året har vært vår må-les-funksjon som forklarer svchost.exe, og hvorfor det kjører, og nå er det en enda enklere måte å se hva som foregår bak alle de svchost prosessene i Oppgavebehandling.

Svchost Viewer er et lite program som viser alle gjeldende svchost.exe-forekomster, viser hvor mye minne hver bruker og hvilke tjenester som kjører under det. For uninitiated er svchost.exe en underliggende Windows-komponent som er ansvarlig for Windows-tjenester (les vår full guide for mer).

Bruke Svchost Viewer

Den kule tingen om Svchost Viewer er det krever ingen installasjon og kan kjøre direkte fra USB-flash-stasjonen, som er nyttig når du feilsøker. Bare dobbeltklikk på programmet for å starte, og klikk deretter Ja når du blir bedt om å få dataene.

Etter å ha tatt noen øyeblikk for å fullføre skanningen, vil du bli presentert med antall svchost.exe-forekomster som går sammen med service navn, beskrivelse, minnebruk og programbane.

Denne applikasjonen er et flott lite verktøy for å se hva som skjer på datamaskinen din. Svchost Viewer er åpen kildekode, krever .NET 2.0 rammeverket og skal fungere på XP (SP2), Vista og Windows 7.

Last ned Svchost Viewer fra codeplex.com

Link
Plus
Send
Send
Pin