Skip to main content

Konverter PDF-filer til Word-dokumenter og andre formater

Konverter PDF-filer til Word-dokumenter og andre formater

Geoffrey Carr

De fleste av oss kjenner enkle måter å slå et Word eller et annet tekstdokument til i en PDF, men hva om vi trenger å konvertere en PDF til Word? I dag tar vi en titt på noen metoder for å konvertere et PDF-dokument til et Word eller annet tekstdokument.

Online løsninger

De første par løsningene er nettbaserte, slik at du ikke engang trenger å installere programvare for å konvertere filene dine ... husk at med disse nettstedene du laster opp dataene dine til en tredjepart, så ta hensyn til personvernimplikasjoner hvis du konverterer sensitive dokumenter.

Zamzar

Det er uten tvil den mest populære online-konverteringsstedet Zamzar. Denne gratis tjenesten lar deg konvertere filer opp til 100 MB gratis. Bare bla til PDF-filen, velg formatet som skal konverteres til, og skriv deretter inn e-postadressen din. Når dokumentet er klart, vil Zamzar sende deg en epost med en lenke til dokumentet som skal lastes ned. Zamzar vil også konvertere en PDF til HTML, ODT, PCX, PNG, PS, RTF og TXT.

Bruk Zamzar Free Online File Conversion

PDF Online

En annen flott online tjeneste er PDF Online. Denne tjenesten drives av BCL Technologies Easy Converter programvare som du kan laste ned en 30-dagers prøveversjon av hvis du eller din bedrift ønsker å konvertere et stort antall dokumenter. For øyeblikket kan du registrere deg for en BCL Premium Online-konto som lar deg konvertere 20 dokumenter per dag med en grense på 10 MB (per dokument).

Etter konvertering du bare Høyreklikk på lenken for å "lagre link som" et RTF Word-dokument på din PC.

Bruk PDF Online Free PDF Services

Gratis PDF Converter

Den endelige online-tjenesten vi skal sjekke ut, er Free PDF Converter. Dette ligner på Zamzar, men den frie versjonen er mye mer begrenset. Jeg sendte det samme 4-siders PDF-dokumentet for alle tester, og denne tjenesten kuttet dokumentet mitt etter 2 sider. Også, de lar deg bare konvertere en PDF hvert 30. minutt. Det billigste medlemskapet er $ 9 / måned hvor konverteringer er i utgangspunktet ubegrenset. I en klemme kan dette nettstedet komme til nytte.

Bruk Free PDF Converter

Software Solutions

Det neste settet av løsninger er programvarebasert, applikasjoner som kan installeres på din lokale datamaskin og brukes offline. Disse ville være et bedre valg for å konvertere sensitive dokumenter.

BCL Easy Converter Desktop 1.0

Siden PDF Online imponerte meg mest med sin online konverteringstjeneste, bestemte jeg meg for å ta med sin desktop programvare for et snurr. BCL Easy Converter Desktop 1.0 er et veldig enkelt, men kraftig verktøy for å konvertere PDF-dokumenter til Word. Det fungerer i utgangspunktet det samme som onlinetjenesten, men på skrivebordet. Det konverterer PDF-dokumenter til bare RTF, men for tjue dollar kan det være mer nyttig enn å kaste bort tid på nettet. Du kan laste ned en prøveversjon av Easy Converter Desktop eller kjøpesummen er bare $ 19.95.

Last ned en gratis prøveversjon av BCL Easy Converter Desktop 1.0

DocSmartz

Noen ganger kan det være lurt å konvertere PDF-dokumentet til andre filformater som Excel, HTML eller PostScript. DocSmartz Pro er et flott rimelig desktopprogram for å få filformatet du vil ha. Velg PDF-filen du vil konvertere, og DocSmartz Pro går deg gjennom forskjellige innstillinger med en enkel å følge veiviseren.

Last ned DocSmartz Pro

ABBYY PDF Transformer 2.0

En annen programvare løsning som konverterer PDF-dokumenter til flere formater er ABBYY PDF Transformer 2.0 som er i stand til å konvertere PDF-er til Word, Excel, RTF, HTML, TXT og et søkbart PDF-dokument. I mine tester gjorde ABBYY en fin jobb med å konvertere PDF-filer til hvert format. For full lisens av ABBYY Transformer vil det sette deg tilbake $ 99.

Last ned PDF Transformer 2.0

Gratis PDF til Word Doc Converter

Til slutt kommer vi til den gode delen, den (slags) GRATIS versjonen. Gratis PDF til Word Converter 1.1 er også enkel og enkel å bruke som BCLs Easy Converter, men har faktisk noen ekstra alternativer, for eksempel å velge en skrift og velge sidenumre. Konverteringer var raske og enkle, selv med store dokumenter med mange bilder.

Det er imidlertid en fangst. Etter de første konverteringene blir du bedt om å laste ned en registreringskode fra nettstedet hver gang du vil konvertere et dokument. For å aldri måtte skrive inn en registreringskode må du betale $ 15.

Last ned gratis PDF til Word Converter 1.1

Konklusjon

Etter testing av onlinetjenestene virker det som om å konvertere en PDF til RTF (Rich Text Format) virker som det beste. Når du konverterer til en Dok, kan formatet bli ganske rotete. PDF Online var den raskeste, enkleste å bruke, og produserte de beste kvalitetskonverteringene over de andre elektroniske tjenestene.

Ut av de to flere filformatomformerne var DocSmartz Pro mye lettere å bruke og var raskere enn ABBYYs PDF Transformer 2.0. Hvis du bare trenger å konvertere en PDF til Word, så vil gratis PDF til Word Doc Converter fungere noen ganger til irritasjonen for å få en kode for hvert dokument sparker inn. Hvis du vil kunne konvertere PDF til flere formater DocSmartz Pro er det beste og billigste. Hvis du bare trenger å konvertere PDF til Word, så er BCL Easy Converter Desktop 1.0 det beste alternativet.

Disse er bare noen få av tjenestene og programvareverktøyene tilgjengelige, hva er noen av favorittene dine? Gi oss beskjed!

Link
Plus
Send
Send
Pin