Skip to main content

Slik tar du tilbake de gamle menyene i Office 2007

Slik tar du tilbake de gamle menyene i Office 2007

Geoffrey Carr

Bruke den nye båndfunksjonen i Office 2007 tar deg tid til å lære ... tid du ikke har fordi prosjekter stabler opp. I dag vil vi se på UBitMenu, et verktøy som setter den kjente Office 2003-menyen inn i 2007-båndet.

Da jeg først prøvde Office 2007 tok det mye frustrerende tid å finne ut hvor alle funksjonene var plassert. Det legges ut mye annerledes enn tidligere versjoner av kontoret. Når de "pigghårige sjefene" krever frister for å bli møtt, har du ikke tid til å lære hvor alt er. Det er her UBitMenu kommer inn, den plasserer den klassiske 2003-menyen som et nytt bånd.

Det vil legge til klassisk meny til Word, Excel og PowerPoint 2007. Ikke bare vil det tillate deg å enkelt navigere gjennom dokumenter, det legger også til elementer av 2007s ekstra funksjonalitet. For eksempel i dette Excel-bildet kan du se at det er den nye 2007-måten å lagre dokumentet på.

Båndet i PowerPoint er fullt av nye funksjoner, så hvis du forbereder mange presentasjoner, bør du fin UBitMenu svært gunstig.

Mens du er i UBitMenu, kan du fortsatt få tilgang til Mini Formatering-verktøylinjen som er en ny funksjon i Office 2007. Hvis du er irritert av denne funksjonen, sjekk ut The Geeks artikkel om hvordan du deaktiverer den.

Denne lille appen er basert på standard Microsoft Office-tilleggsteknologi og integreres sømløst med Office 2007 uten innvirkning på ytelsen. Det er et gratis program for personlig bruk som er beskyttet av Creative Commons License. Det er en 356KB nedlasting som kan installeres på få sekunder. Det er for tiden tilgjengelig på tysk, engelsk, spansk, fransk og portugisisk. Med UBitMenu vil du enkelt kunne fullføre TPS-rapportene innen tidsfristen, samtidig som du blir kjent med Office 2007 bedre.

Last ned UBitMenu

Link
Plus
Send
Send
Pin