Skip to main content

Gjør Windows XP avslått raskere

Gjør Windows XP avslått raskere

Geoffrey Carr

En av de største irritasjonene i Windows XP venter på hva som virker som en evighet mens den lukkes, så vi har et par registretjusteringer for å tvinge Windows til å slå ned raskere.

Vanligvis skjer det en eller flere programmer som henger opptil 20 sekunder (i registret er alle verdier satt til millisekunder) mens operativsystemet prøver å avslutte. Før du foretar endringer i registret, anbefales det å lage en sikkerhetskopi.

Det første vi må gjøre er å få tilgang til registeret ved å gå til Start Run og skriv inn "regedit" (ingen anførselstegn) klikk deretter OK.

Nå med Registerredigering åpne den første endringen vi vil lage, er under HKEY_CURRENT_USER Kontrollpanel skrivebordet, rul ned til HungAppTimeout og endre standard 5000 til 1000 og klikk deretter OK.

Rull deretter ned til WaitToKillAppTimeout fra 20000 til 1000 og klikk deretter OK. Hold registreringseditoren åpen, da vi har 3 flere verdier å bytte i to forskjellige seksjoner.

Deretter skal vi HKEY_LOCAL_MACHINE System CurrentControlSet Control og dobbeltklikke på WaitToKillServiceTimeout til 1000 og klikk deretter OK.

Til slutt må vi navigere til HKEY_USERS DEFAULT Kontrollpanel Desktop og endre HungAppTimeout til 1000 og klikk OK.

Rull deretter ned til WaitToKillAppTimeout til 1000 og klikk OK.

Mens jeg viser mye lavere tidsavbruddstider i dette innlegget, vil du kanskje starte med å si 20000 til 10000, da enkelte programmer kan utføre opprydding vedlikehold. Uansett hva du endrer verdiene til, må du sørge for at de er ensartede gjennom hver innstilling.

Link
Plus
Send
Send
Pin