Skip to main content

Topp nettsteder for å legge til enhetsramme til skjermbilde

Topp nettsteder for å legge til enhetsramme til skjermbilde

Geoffrey Carr

Mobiltelefon eller datamaskin mockup er en fin måte å dekorere skjermbildet på. Uansett om du har tatt et skjermbilde fra din mobil eller PC, kan du enkelt legge til enhetsramme for dem. Hvis du kjenner Photoshop eller Illustrator, er dette veldig enkelt å laste ned og legge til enhetsramme på skjermen. Men hvis du ikke vet noe om disse verktøyene, er det også mulig å inkludere mobil eller PC-mockup ved hjelp av noen nettsteder. Hvis du er ute etter en enhet ramme eller mockup generator for å legge til en enhet ramme som Surface, Windows-tavle, Windows Phone, iPhone, iPad, etc. til skjermbildet ditt, så er dette innlegget sikkert å interessere deg.

Legg til en enhet ramme til skjermbilde

Her er noen nettsteder som kan hjelpe deg med å legge til enhetsramme til skjermbilde. Uansett bildeoppløsningen din, kan du enkelt bruke dem til å få ting gjort.

placeit

Dette er en av de beste nettstedene for å ramme skjermbildet ditt med vakre enheter. Et stort antall enheter rammer er tilgjengelig på Placeit nettsted. Du kan velge hvilken som helst enhet som Windows Phone, skrivebord, Samsung-mobiltelefoner, Mac, iPhone eller noen gang smartwatch. Den neste store tingen er at det er mulig å legge til skjermbildet på et hvilket som helst nettsted. Du trenger ikke å fange skjermbildet. I stedet kan du bare skrive inn nettadressen eller et hvilket som helst nettsted, og det vil automatisk fange skjermbildet og ramme det tilsvarende. Men den nedlastbare bildestørrelsen er ikke for stor (600 x 212px). Dette er gratis og veldig enkelt å bruke.

Magic Mockups

Magic Mockups fungerer som det samme som PlaceIt. Dette er veldig interessant og nyttig nettsted. Hvis du allerede er kjent med PlaceIt, bør du vite at Magic Mockups ser nøyaktig ut som PlaceIt er eldre versjon. Selv om samlingen av enhetsmockups ikke er for stor, men du kan sikkert få ditt nødvendige bilde på denne nettsiden. Som PlaceIt, dette er mulig å laste opp bildet i henhold til enhetsrammen, eller du kan også skrive inn noen webadresser for å la den fange skjermbildet for deg. En annen interessant ting om dette nettstedet er at alle de genererte skjermbildene er tilgjengelige uten kostnad, og bildes oppløsningen vil være mye høyere enn hva PlaceIt gir.

Dunnnk

Dunnnk er enda et flott nettsted for å legge til enhetsramme til skjermbilde. Dunnnks arbeidsflyt er ganske lik de nevnte nettstedene. Det gir imidlertid bare ett alternativ. Det betyr at du ikke får noen mulighet til å legge til skjermbilde automatisk ved hjelp av dette verktøyet. Du må laste opp skjermbildet eller noe manuelt og i henhold til skjermstørrelsen på enheten. Dunnnk gir mange mockups av Android, Mac, etc. Dessverre er det ingen Windows Phone mockups. Det er veldig enkelt å bruke Dunnnk. Bare gå over til nettsiden, last opp skjermbildet, vent et øyeblikk og last det ned etter ferdigstillelse.

Ramme

Ramme er en annen enkel nettside som lar deg tilpasse ditt vanlige skjermbilde med profesjonelle enhetsbilder. Ramme fungerer også som andre tre ovennevnte nettsteder. I motsetning til Dunnnk får du muligheten til å legge til nettstedskjermbilde. Samlingen av mockups er ikke for stor, men du vil sikkert få Windows-mockup på Frame. Bare besøk Frame-websiden, velg en kategori eller mockup, velg et bilde og last det ned. Kontroller at du følger den anbefalte bildestørrelsen hvis du velger bildet ditt manuelt. Dette er veldig viktig. Ellers vil skjermbildet ikke se bra ut. Alle bildene av Frame er lisensiert under CC 2.0. Det betyr at du kan dele og tilpasse bildet, men du må gi bildet kreditt. Dette er obligatorisk.

MockUPhone

MockUPhone kan hjelpe deg å legge til enhetsramme på skjermbildet på to forskjellige måter. I motsetning til andre nettprogrammer kan du bruke en mockup i to forskjellige visninger, dvs. landskap og portrett. Den har en enorm samling av enheter. Det mest interessante er at du vil få litt Windows Phone og SmartTV også. På den annen side må du laste opp skjermbildet manuelt. Før du laster opp skjermbildet, bør du sørge for at bildet samsvarer med ønsket størrelse. Hver mockup krever forskjellig bildestørrelse. Pass på før du laster opp et skjermbilde eller bilde. Alike Frame, alle MockUPhone-bildene er lisensiert under CC 2.0. Det betyr at du må nevne den opprinnelige skaperenes navn når du bruker den.

Mockerie

Selv om det har et stort antall mockups, er ikke alle gratis. Du kan imidlertid få tilgang til bildeenhetens mockups fra Mockerie. Mockerie er veldig enkelt å bruke, og du må begynne å bruke den ved å skrive inn epost-ID og nettside. Etter det vil du kunne velge enhetsrammen. De unike egenskapene til Mockerie er, du kan legge til forskjellige fargeeffekter. Uansett hvilken mockup du har valgt, kan du bruke fargefilter hele tiden. Samtidig er dette også mulig å laste opp skjermen (i henhold til den oppgitte størrelsen) og fange opp et nettsted skjermbilde av dette verktøyet.

Enhets kunstgenerator

Device Art Generator er hovedsakelig designet for å legge til nexus-enhet rammer til skjermbilder. Derfor kommer den med en veldig liten samling enheter. Dette er imidlertid tillitsfullt, og du må laste opp den eksakte størrelsen på bildet for å bruke noen mockup. Det interessante er at du kan ha Android Wear-enhet også. Likevel er den eneste begrensningen at du må laste opp et PNG-bilde. Andre formater støttes ikke av Device Art Generator.

Last ned enheten mockups

Hvis du har Photoshop eller Illustrator på Windows PC, har du en fordel. Du kan dekorere enhetens ramme etter ønske med disse verktøyene.Men her er noen andre nettsteder, hvorfra du kan laste ned enhetsmockups gratis og uten restriksjoner.

Diverse Enhetshender

Diverse Device Hands er et lite, men svært nyttig nettsted som er hostet på GitHub, og det gir vakker mobil mockup med hender. Du kan laste ned alle mockups og bruke Photoshop eller et annet bilderedigeringsverktøy for å inkludere mobilskjermbilder i dem. Som nevnt tidligere - det gir bare mobiltelefonmockup. Det betyr at du ikke får noen PC-mockup.

Behance

Du vet det Behance.net er en portefølje maker for grafiske designere. Derfor, noen ganger kan du få noen vakre enhetsramme på Behance. Noen designere bruker ofte Behance til å spre sitt arbeid. Derfor må du søke etter mockups. Det er ingen direkte kobling for å laste ned mockups fra denne nettsiden.

TutsPlus

TutsPlus forvaltes av Envato, som er en førsteklasses kilde til designere og andre mennesker. Du kan imidlertid laste ned enhetsmockups fra Design-delen av TutsPlus uten kostnad. Selv om samlingen ikke er for stor, vil du sikkert få noen flotte enheter på dette nettstedet.

Dribbble

Hver grafisk designer vet minst to nettsteder for å lage en portefølje og lære å designe. De er Behance og Dribbble. Derfor kan du laste ned mange Photoshop-filer fra Dribbble. På samme måte som Behance, er det ingen direkte link. Du må søke etter eventuell mockup med enhetens navn. Men før du bruker det, bør du vite at du må gi kreditt når du skal bruke bildet.

Dette er noen gode og enkle å bruke metoder for å legge til enhetsramme til skjermbilde. Håper du vil like dem.

Link
Plus
Send
Send
Pin