Skip to main content

Nye funksjoner i Windows Phone 8 Amber Update

Nye funksjoner i Windows Phone 8 Amber Update

Geoffrey Carr

Windows telefon tar sakte stemmer fra forbrukere takket være noen virkelig kule innovative ting som Windows Phone-teamet har sikret å være tilgjengelig på alle telefoner med Windows Phone 8.

Den siste oppdateringen fra Microsoft til Windows Phone 8 vil tilby:

  1. Data Sense for å hjelpe deg å holde deg over telefonens dataforbruk og sette en grense basert på dataplanen din.
  2. FM Radio-funksjonen fra Windows Phone 7 er tilbake
  3. Kameraoppdatering inneholder flere tweaks som vil tilfredsstille fotografer.

Windows Phone 8 Amber Update

I tillegg til dette får noen Lumia-modeller også en kompanjonsoppgradering fra Nokia. Denne oppdateringen fra Nokia, kalt "Rav'Eller'Lumia Amber oppdatering'Tar det litt høyere, spesielt for Nokia Lumia-enheter.

Amber-oppdateringen kommer med mange praktiske funksjoner, hvorav noen ble forespurt av brukere på et nettforum, som radioen. Da jeg oppgraderte til min Nokia Lumia 920, ble jeg litt overrasket over å se fraværet av Radio fordi det var tilgjengelig på min Lumia 800-håndsett. Heldigvis kan jeg nå smile med Radio kommer tilbake til Windows Phone 8-telefoner gjennom Amber-oppdateringen. Noen notater om de viktige forbedringene / tilleggene er som følger:

Kamera: Det legges store forbedringer i dette området med Nokia Smart Camera-appen og Nokia Pro-appen. Den tidligere er perfekt for bilder som involverer mennesker og bevegelser.

“[the Nokia Smart Camera] app brings a slew of different options – use Best Shot to find the sharpest image from a series of ten; combine several shots of people in movement into one with Action Shot; heighten the appearance of speed by blurring the background with Motion Focus; create ideal group shots by choosing the best faces from a series with Change Faces, or remove unwanted objects from your pictures.”

På samme måte er Nokia Pro App ment for å ta bilder fra et profesjonelt perspektiv hvor du kan kontrollere lukkerhastigheten, blenderåpningen m.fl. Jeg er en fan av denne appen, og med enheter som Lumia 920 og Lumia 1020, som skryter av de beste kameraene i bedriften, er disse appene et skudd i armen for fotoentusiast-brukere.

Blikkskjerm: En av de mest etterspurte funksjonene, gjør det mulig for brukeren å raskt se på tidspunktet, batteristatus og lydløs / ringetone ved å bare sveipe igjen uten å måtte slå på strømknappen eller låse opp telefonen. Veldig veldig pent!

Datakontroll: Surfer på nettet på en begrenset dataplan og bekymret for at du kan gå over bord? Data Sense-appen har fått deg dekket. Det beskriver detaljene for datautbruken av alle apper, og lar deg også sette en datagrense for å holde deg informert om bruken din, bortsett fra andre nyttige alternativer.

Andre nevner: Gjennom Amber-oppdateringen kan du dempe et innkommende anrop ved å bare slå telefonen over. Dobbeltklikk på skjermen for å låse opp, redigere videoer gjennom Nokia Video Trimmer-appen, umiddelbart laste dem opp til YouTube takket være Nokia Video Upload-appen, er noen flotte fordeler med Amber-oppdateringen.

Gå til Nokia Support-siden for informasjon om Windows Phone-telefonene som mottar Amber-oppdateringen (hvis du ikke har det ennå). Det er som å sende din favorittbil til et servicesenter og få en hyggelig tilpasset en tilbake.

Godt arbeid, Nokia. Og Microsoft.

Link
Plus
Send
Send
Pin